İbrahim Tatlıses, tekerlekli sandelyeyle konser verdi

Bodrum'da trafik kazası geçiren sanatçı İbrahim Tatlıses, sıkıştığı araçtan kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Tatlıses, ayakları sargılı bir şekilde tekerlekli sandalyeye oturarak hayranlarına şarkı söyledi.

İbrahim Tatlıses, tekerlekli sandelyeyle konser verdi
İbrahim Tatlıses, tekerlekli sandelyeyle konser verdi
GİRİŞ 26.08.2022 00:43 GÜNCELLEME 26.08.2022 08:42
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

İçinde bulunduğu minibüs ile kamyonetin Bodrum-Yalıkavak yolunda çarpışması sonucu yaralanan İbrahim Tatlıses, tedavi altına alındığı Acıbadem Bodrum Hastanesi'nden ambulansla ayrıldı.

Tatlıses'i taşıyan ambulans ve beraberindeki araçlar, Tatlıses'in akşam sahne alması beklenen restorana gitti.

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Nadir Şener, sanatçının genel sağlık durumunun iyi olduğunu, sadece ayak tarak kemiklerinde kırıklar bulunduğunu belirtmişti.

TEKERLEKLİ SANDALYE İLE KONSER VERDİ

Tatlıses tedavisinin ardından Yalıkavak'ta sahne aldı. Tatlıses, ayakları sargılı bir şekilde tekerlekli sandalyeye oturarak hayranlarına şarkı söyledi.

Durumunun iyi olduğu görülen Tatlıses, performansıyla büyük beğeni topladı. Tatlıses'in sahnesini izlemeye oğlu İdo, kızı Dilan ve aile dostları da geldi. Tatlıses'e izleyiciler de eşlik etti.

Konser öncesi sahnede konuşan Tatlıses, "Bugün başımızdan bir kaza geçti, Cenabıhak meleklerini gönderdi, arabamız dereye yuvarlanıyordu. Hiçbir zaman ayağımı size karşı uzatmadım, 'doktorum böyle olacak' dedi. 'Ben seyircime ayaklarımı uzatmamam' dedim, affedin.

'ALLAH BİTTİ DEMEDEN BİTMİYOR'

İdo'yla kahvaltıya gidiyorduk. Allah bitti demeden bitmiyor. Ben de arabanın içindeyim. Kül olup gideceğiz. Bir arkadaş tüpü veriyor, söndürüyorlar ateşi. Ben 'Ne oldu?' diye soruyorum. 'Bize çarpan kamyon yanıyor.' diyorlar. Halbuki biz yanıyoruz. Sonra görüntüleri izledim, 'Allah'ım ne kadar büyüksün.' dedim. Ne mucizelerin var. Bakın buradayız. 'Ben seyircimin karşısına çıkacağım, söz verdim onlara.' dedim, buradayız. İtfaiyeye, polislere, jandarmaya, hastanemize çok çok teşekkür ediyorum." dedi. 



Bodrum merkezden Yalıkavak Mahallesi istikametine seyreden, içinde Tatlıses'in de bulunduğu minibüs ile Yalıkavak'tan Bodrum merkeze giden kamyonet yağış nedeniyle kayganlaşan yolda çarpışmış 5 kişi yaralanmıştı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • sıddık 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Bitti Demeden bitmiyor demek ki doğru. "Madem unutacaktın beni neden yarattın" derken bu günleri düşünmüş müydün. Allaha sitem, isyan edilmez. edersen dinden çıkarsın bak demekki Allah hiç bir kulunu, mahlukatını vs. unutmuyormuş.
    Cevapla
  • Yavuzakin 1 yıl önce Şikayet Et
    İbooooooo 2 oldu
    Cevapla
  • REKLAMLAR 1 yıl önce Şikayet Et
    gülşen bitti şimdi de ibo REKLAMLARI...
    Cevapla
  • Yasin 1 yıl önce Şikayet Et
    Ölmeyi bile beceremiyor...
    Cevapla
  • millet 1 yıl önce Şikayet Et
    la havle....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de çılgın senaryo! Şampiyonluk yarışı ve ihtimaller...
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı