Topallayarak giren dilenci koşarak çıktı

Düzce’de duygu sömürüsü yaparak vatandaşların dini duygularını istismar eden ve bu yolla haksız kazanç elde eden şahıs topallayarak girdiği karakoldan koşarak çıktı. Şahsın üzerinden ise 896 TL para çıktı.

GİRİŞ 27.08.2022 03:29 GÜNCELLEME 27.08.2022 03:31
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ayağına taktığı aparat ile engelli olduğunu iddia eden şahsın foyasını karakolda ortaya çıkardı. Düzce Akçakoca karayolunda trafik ışıklarında ‘Bir Babanın Feryadı’ başlıklı gazete kupürü ve ayağına taktığı aparat ile engelli görüntüsü vererek duygu sömürüsü yapan dilencinin engelli olmadığı belirlendi.

Sahte dilencinin üzerinden çıkan gazete kupüründeki babanın da kendisi olmadığı incelemeler sonucunda ortaya çıktı. Zabıta Karakoluna götürülen sahte engelli dilenci, uzun uğraşlar sonucu ayağındaki aparatı çıkararak Zabıtaya teslim etti. Sahte dilenci topallayarak girdiği karakoldan ise koşarak çıktı.

Karabük'ten Düzce'ye gelerek insanların iyi niyetlerini suiistimal sahte dilenciye Kabahatler Kanuna göre cezai işlem uygulandı. Üzerinden çıkan 896 TL paralara da kamulaştırılmak üzere el konuldu.

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • fako 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal haram diye bir şey yok.Yerin dibine gireceğine pişkin pişkin koşuyor.Senin haramla yetiştireceğin çocuklardan ne kendine ne de bu ülkeye fayda olur.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    896 tl. Temiz para. Garantili sektör
    Cevapla
  • CANDEDE 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet Eylesin KEMAL SUNAL'a Üç Kağıtçı filmini yapmıştı yıllar önce. topal olarak girdiği karakoldan koşarak çıktı. Galiba o karakolda biri bu dilenciyi ÜFLEDİ
    Cevapla
  • Doğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Dilenciye para veren saftır enayidir kendinizi sömürtmeyin bu vicdansızlara
    Cevapla
  • Asım 1 yıl önce Şikayet Et
    Gene piyasada dolaşır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kalkınma Yolu Projesi'nin yıllık getirisi 600 milyar dolar! 'Ticarete yeni nefes borusu'
AK Parti yerel seçimlerde neden oy kaybetti? İşte en çok verilen cevap