Araç gürültüsünden uyuyamayan bebeği için caddeye "Bebek uyuyor" afişi astı

Trabzon'da caddeden geçen araçların yüksek sesle müzik ve egzoz gürültüsü çıkardığı gerekçesiyle çocuğunun uyuyamadığını belirten Fatih Bayraktar sıra dışı bir çözüm geliştirerek evinin bulunduğu caddeye "Bebek Uyuyor" afişi astı.

Araç gürültüsünden uyuyamayan bebeği için caddeye "Bebek uyuyor" afişi astı
Araç gürültüsünden uyuyamayan bebeği için caddeye "Bebek uyuyor" afişi astı
GİRİŞ 01.09.2022 01:21 GÜNCELLEME 01.09.2022 01:21
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Özellikle gece saatlerinden yoldan geçen araçların yüksek sesle müzik çalarak, egzoz gürültüsü çıkarttığı için bebeğinin evde uyumadığını kaydeden baba Fatih Bayraktar (26), yazıyı gören bazı sürücülerin müziğin sesini kıstığını belirterek çocuk büyüyene kadar astığı afişin bulunduğu yerde kalacağını söyledi.

Yaylacık Mahallesi Akçaabat Caddesi üzerinde "Bebek Uyuyor" afişi dikkat çekerken baba Bayraktar, 7 aylık oğlu Baran Efe Bayraktar’ın yeni sünnet ettirdiklerini araçların çıkarttığı gürültü yüzünden de uyuyamadığını belirterek, “Çocuğumu Cuma günü sünnet ettirdim. Ağrısı var, uyku uyuyamıyor, uyutmak için uğraşıyoruz. Araçlar geçerken yüksek sesle müzik sesi egzoz gürültüsü ile çocuk sürekli uyanıyor. Korkuyorum çocukta panik atak olacak diye kendimce böyle bir uygulama düşündüm. Böyle bir yazıyı yazarak astım, inşallah sebebini anlamışlardır. Yoldan geçenler yazıyı okuyunca müziğin sesini kısıyorlar, evden anlıyorum yazıyı geçince yine müziğin sesini açıyorlar. Çoğunlukla gece saatlerinde oluyor. Biz uyuyoruz, çocuk uyuyor. Ses olunca çocuk bir anda korkup kendini atıyor. Havalar sıcak olduğu için de kapı pençeleri açmak zorunda kalıyoruz. Yazı çocuk büyüyene kadar orada kalacak” dedi.

Eşi Songül Bayraktar da yazıyı asma fikrinin eşinden çıktığını ifade ederek “Oğlumuz sünnet oldu, uyuyacak uyuyamıyor. Egzoz sesi, müzik sesi, motosikletler gürültüsüyle sürekli uyanıyor. Eşimde böyle bir yöntem buldu faydası oluyor. En azından müzik sesi kısılıyor, egzoz sesi olmuyor. Sürücülerden ricamız buradan geçerken müziğin sesini kıssınlar, abartılı egzoz gürültüsü yapmasınlar” diye konuştu.

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • esesrrr 1 yıl önce Şikayet Et
    laz aklını yine kullandı.gece ve gündüz insanları rahatsız eden ucubeler de hiç mi Allah korkusu yok hiçmi ölmeyecekelr anlamak mümkün değil
    Cevapla
  • Serhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynı dert her yerde maalesef .O kadar dengesiz insan var ki.Hasta,yaşlı,bebek asla anlamıyorlar.Hak,hukuk dinleyen zaten yok.İnşaallah afişiniz işe yarar.
    Cevapla
  • Timucin 1 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyenin normal hali , otorite yasa yapıp denetlenmeli ama çok bekleriz çok. Korna,eksoz, gürültü hak getire herkes görmemezlikten geliyor.kisaca ülke ipini kopardı herkes kafasına göre yaşıyor.
    Cevapla
  • yaren 1 yıl önce Şikayet Et
    Baran efe paşa ya maşallah, sağlıkla büyü inşallah. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.
    Cevapla
  • Asil TÜRK 1 yıl önce Şikayet Et
    Millet manyadı iyice.. O bebeğe ömür boyu sürecek rahatsızlık hediye ediyorsunuz.. İnsanlar her ortamda uyuyabilmesi lazım.. Sessizliği her zaman bulamayabilirsin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü