İçişleri duyurdu! 513 personelin katılımıyla Muş'ta operasyon başlatıldı

İçişleri Bakanlığınca Muş'ta 513 personelin katılımıyla Eren Abluka-36 Şehit Jandarma Üsteğmen İsmail Moray operasyonu başlatıldı.

İçişleri duyurdu! 513 personelin katılımıyla Muş'ta operasyon başlatıldı
İçişleri duyurdu! 513 personelin katılımıyla Muş'ta operasyon başlatıldı
GİRİŞ 10.09.2022 10:04 GÜNCELLEME 10.09.2022 10:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Muş ilinde “Eren Abluka-36 (Muş-Malazgirt) Şehit J.Ütğm. İsmail MORAY” Operasyonu başlatıldı.

Operasyonda Muş İl Jandarma Komutanlığınca; Jandarma Özel Harekât (JÖH), Jandarma Komando ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 513 personel 38 operasyonel tim görev alıyor.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Abluka Operasyonlarının, halkın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde başarıyla devam ettiği vurgulandı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Abdülbaki Yeşil 1 yıl önce Şikayet Et
    Yakalamayın leşlerini alın. Soylu bakanım itler sana niye iftira atıyor şimdi daha iyi anlaşılıyor.
    Cevapla
  • Hanifi Çifçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahım Tırnağınıza Taş Gözünüze Yaş Derdirmesin Mücahitler Allahım Yar Ve Yardımcınız Olsun İnşaallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması