Edirne merkezli "change" operasyonu: 4 şüpheli tutuklandı

Edirne merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda yurt dışından getirdikleri otomobilleri motor ve şasi numaralarını değiştirip sattıkları iddiasıyla yakalanan 8 zanlıdan 4'ü tutuklandı.

Edirne merkezli "change" operasyonu: 4 şüpheli tutuklandı
Edirne merkezli "change" operasyonu: 4 şüpheli tutuklandı
GİRİŞ 11.09.2022 16:48 GÜNCELLEME 11.09.2022 16:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yurt dışından getirdikleri araçları yakınlarının adına tescil ettiren, motor ve şasi numaraları ile plaka ve bazı parçalarını değiştirdikten sonra satan şüphelilere yönelik çalışma başlattı.

Edirne, Trabzon, Zonguldak, Burdur, İstanbul, Kırklareli ve Antalya'da düzenlenen operasyonda 7 araca el konuldu, incelemelerde bu araçların sahte belgelerle satıldığı tespit edildi.

Yurt dışından 41 otomobilin getirildiğini belirleyen ekipler, 8 şüpheliyi gözaltına alındı.

Edirne Emniyet Müdürlüğüne götürülen zanlılardan 4'ü işlemlerinin ardından çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Suçluya0Ceza 1 yıl önce Şikayet Et
    Suç çetelerinin cirit attığı yer oldu Türkiyem...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
S&P'nin not kararı sonrası Bakan Şimşek'ten ilk açıklama
FIFA devrime hazırlanıyor! Süper Lig heyecanı yurt dışına taşınabilir