MSB duyurdu: 31 şahıs hududu geçemeden yakalandı!

MSB: Son bir haftada Edirne, Hatay, Şanlıurfa, Şırnak ve Mardin hudutlarımızdan yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 31 şahıs hududu geçemeden yakalandı.

MSB duyurdu: 31 şahıs hududu geçemeden yakalandı!
MSB duyurdu: 31 şahıs hududu geçemeden yakalandı!
GİRİŞ 23.09.2022 15:13 GÜNCELLEME 23.09.2022 15:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), son bir haftada Edirne, Hatay, Şanlıurfa, Şırnak ve Mardin hudutlarından yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 17'si FETÖ, 10'u PKK/KCK/YPG üyesi 31 kişinin yakalandığını duyurdu.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Son bir haftada Edirne, Hatay, Şanlıurfa, Şırnak ve Mardin hudutlarımızdan yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 31 şahıs hududu geçemeden yakalandı. Yapılan incelemede yakalanan şahıslardan 17'sinin FETÖ, 10'unun PKK/KCK/YPG terör örgütü mensubu olduğu belirlendi" denildi.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Yaşar dede 1 yıl önce Şikayet Et
    Hudut namustur da Antalya namus değil herhalde, aekerimiz Antalyadaki İstanbuldaki, vesaire deki ülkesini satıp buraya kaçanları da koruyor şu işin tersligine bak.
    Cevapla
  • nazif 1 yıl önce Şikayet Et
    sınıra mayın döşemek şart
    Cevapla
  • Mardinli Nesrin 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de malesef biometrik kayıtsız milyonlarca mülteci var nerede olduklarını sadece Allah bilir, neden her işimiz yarım yamalak
    Cevapla
  • Misafir bey 1 yıl önce Şikayet Et
    Bildigim kadarıyla hataydan urfaya kadar duvar var hatta o duvarlarıda yakınen görmüş biriyim ceza evi nasılsa oda öyle buna ragmen insanın şaşırmaması elde degil
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler