Balıkesir'de komşular arasında çıkan kavgada bıçaklanan baba ile oğlu öldü

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bir apartmanda komşular arasında çıkan kavgada bıçaklanan baba ile oğlu yaşamını yitirdi.

Balıkesir'de komşular arasında çıkan kavgada bıçaklanan baba ile oğlu öldü
Balıkesir'de komşular arasında çıkan kavgada bıçaklanan baba ile oğlu öldü
GİRİŞ 24.09.2022 04:08 GÜNCELLEME 24.09.2022 04:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cennetayağı Mahallesi 723'üncü Sokak üzerinde bulunan bir binada birinci dairede ikamet eden E.O. (45), ikinci dairede oturan M.Z. Bilier (57) ve oğlu D.B. Bilier (17) ile bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı.

Tartışma büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgaya karışan üç kişi de aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı.

Binada oturan diğer komşuların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Durumları ağır olan baba ile oğlu doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Öte yandan E.O'nun da hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Olayda yaşamını yitiren baba ile oğulun cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Polis ekipleri ise olay yerinde yaptıkları incelemede kavgada kullanıldığı değerlendirilen iki adet bıçak ele geçirdi.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • ErenDerdiçok 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizlerde tartışmalar yaşadık sorunları olgun bireylere yakışır adımlarla çözdük üzücü hadise Allah rahmet eylesin aileye sabır başsağlığı dileyelim.Apartman yaşamının mutlak zorlukları var fakat bir ömürde orda geçiyor kendimden örnek vereyim 30 seneye girdik maşşallah fakat o müstakil bahçeli evler tavuk horoz çocukluğum günümüzde ana bulvar olan o mahalle dar sokaklar akşam 5 çayları yazlık sinemalarda gösterime giren yeni filmler yerli konukomşu toplanıp gidilmesi keyifli sohbetler malesef özlemini duyduğum anılarım yaşam şartlarıda zorlaştı çeşitli etkenler mutlak var komşu komşuya her zaman muhtaçtır üzücü olayların tekrarları olmaması dileğiyle sağlıcakla kalınız.
    Cevapla
  • Ben 1 yıl önce Şikayet Et
    Apartman hayatı rezillikten başka bişey değil. Giren çıkan belirsiz, gecenin bir vakti asansör vızır vızır işler. Birde problemli tıp gürültü yaptığı zaman hayatın karardı. Dinlenecek yerin olan evin başına bela olur.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah şeytanın şerrinden korusun
    Cevapla
  • Barış 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah sabır versin Allah sonumuzu hayır etsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle