Başkan Erdoğan'dan 'Roş Aşana' mesajı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Musevi vatandaşların Roş Aşana Bayramı'nı tebrik etti.

Başkan Erdoğan'dan 'Roş Aşana' mesajı
Başkan Erdoğan'dan 'Roş Aşana' mesajı
GİRİŞ 25.09.2022 23:56 GÜNCELLEME 25.09.2022 23:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Erdoğan, Roş Aşana Bayramı dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı.

"HUZUR VE ESENLİKLER TEMENNİ EDİYORUM"

Musevi vatandaşların Roş Aşana Bayramı'nı tebrik eden Başkan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Farklı inançlara mensup vatandaşlarımızın asırlardır barış ve huzur içinde bir arada yaşıyor olması, ülkemizi her daim güçlü kılan en önemli niteliklerden birini teşkil etmektedir. Sahip olduğumuz bu zenginliklerin, ülkemizi her anlamda daha da ileriye taşıyacağına inancım tamdır. Bu vesileyle, İbrani takvimine göre 'yılbaşı'nı simgeleyen Roş Aşana'nın, başta Musevi vatandaşlarımız olmak üzere tüm Musevilere sağlık, huzur ve esenlikler getirmesini temenni ediyorum."

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 2
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Acaba gerçekten bayram yapmakla mutluluk geliyor mu. eğer öyleyse dünya barışı ve haksızlıkların önlenmesi için her gün bayram yapalım sırayla. ama sormak lazım içinde ülkemizin topraklarının da bir bölümü olan arzı mev'ut (büyük israil) davasından vazgeçmişler mi Yahudiler. işgal ettikleri topraklardan çıkacaklar mı. Müslüman veya başka bir insan onlar için bir köle olmaktan çıkıp şerefli bir muhatap olacak mı. bayramlarını kutladığımız bu insanların bizim için neler düşündüklerini bildiğimiz halde büyük bir kapışma sırasında bu kutlamaların anlamı olacak mı. veya böyle bir büyük kapışma ihtimali azalıyor mu onların bayramını kutlayınca... sorular sorular...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hoşgörü dinimizin esaslarındandır, öteki türlü nasıl ikna ederiz dinimizin güzel olduğuna
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez