Nikahta yavru kedi sahiplendirildi, şeker yerine mama dağıtıldı

Edirne'de Keşan Belediyesi'nce 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle farkındalık oluşturmak amacıyla bugün nikahları kıyılan Meryem Aydın ve Mehmet Sağlam çiftine ‘Miniş’ isimli yavru kedi sahiplendirildi.

Nikahta yavru kedi sahiplendirildi, şeker yerine mama dağıtıldı
Nikahta yavru kedi sahiplendirildi, şeker yerine mama dağıtıldı
GİRİŞ 04.10.2022 17:02 GÜNCELLEME 04.10.2022 17:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ece Turan ile Kaan Eker çiftinin nikahlarında ise davetlilere şeker yerine kedi ve köpek maması dağıtıldı. 

Meryem Aydın ve Mehmet Sağlam çiftinin nikahlarını kıyarak, kendilerine yavru kediyi sahiplendiren Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, çifte mutluluklar dileyerek, şunları söyledi:

“Sayın Meryem Aydın ve Mehmet Sağlam çiftimizin nikah akitleri kıymak üzere bir aradayız. Anlamlı bir günde nikah akitlerini kıyıyoruz. Bugün bir sürprizimiz de var Meryem ve Mehmet çiftimize. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü vesilesiyle bugün ‘Miniş’ isminde can dostumuzu hediye edeceğiz, çiftimizin nikahlarını kıydıktan sonra. Sevgi dolu birlikteliklerine şahit olacağız. Biz bugün iki evet aldık. Hem hayatlarını birleştirmek için evet aldık hem de ‘Miniş’i sahiplendirmek için evet aldık.”

‘YENİ HAYATIMIZA 3 KİŞİ BAŞLIYORUZ’

Başkan Helvacıoğlu, nikahı kıydıktan sonra hem nikah defterlerini hem de ‘Miniş’i, Meryem Aydın ve Mehmet Sağlam çiftine teslim etti. Meryem Aydın, çok heyecanlı olduklarını belirterek, “Bize sürpriz oldu ve sonuna kadar tatlı bir anı olarak kalacak. Yeni hayatımıza 3 kişi başlıyoruz. Yeni evlenen çiftler veya durumu olan insanlar da bir cana el uzatabilirlerse ne mutlu farklı bir heyecan verir insana” diye konuştu.

Mehmet Sağlam ise “Miniş bizim için sadece bir kedi değil aynı zamanda bir hayat arkadaşımız olacak. Hayatımızı beraber sürdüreceğiz. Nikah şekeri dağıtmak yerine mama dağıtmak da umarım örnek olur. Hem mama dağıtıp hem de sokak hayvanlarını doyurabilirler” ifadelerini kullandı.

NİKAH ŞEKERİ YERİNE MAMA DAĞITILDI

Ece Turan ile Kaan Eker’in nikahlarında ise davetlilere nikah şekeri yerine kedi ve köpek maması dağıtıldı. Ece Turan ve Kaan Eker çifti, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde bu çalışması duyarlı davranışından dolayı Belediye Başkanı Helvacıoğlu’na teşekkür etti.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Tabiatı BOZANLAR 1 yıl önce Şikayet Et
    Hangi bu hayvan maması fabrikası bu siyonist oyuna oyunculuk ediyor. Allah aşkına köpegın oldugu yerde melek olmaz. Peygamber kediyi evde beslememiş ki herkes aslına uygun yaşamalı. Tabiatın dengelerini degiştirmeyin. Peygamber bir toplulukta otururken kedi elbisesinin köşesine uyumuş rahatsız olmasın hemde o tattıgı yeri kesmiş düşünün kesmiş yahu bu evde beslenir diye fetva veremez.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız