Ataşehir'de doktoru ölüme götüren korkunç olayda yeni gelişme

Ataşehir'de doktor Buğra Kaan Yücebaş ölümüne neden olan 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü A.U. "taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma" suçundan tutuklanma talebiyle hakimliğe sevk edildi.

GİRİŞ 13.10.2022 16:51 GÜNCELLEME 13.10.2022 16:53
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Ataşehir'de sabah saatlerinde taksiye çarpan kamyonet, daha sonra kaldırımda bekleyen Doktor Buğra Kaan Yücebaş'a çarptı. Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Buğra Kaan Yücebaş olay yerinde hayatını kaybederken, yakınları sinir krizi geçirdi.

Kaza, Kayışdağı Mahallesi Kayışdağı caddesinde saat 05.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde ilerleyen kamyonet, henüz bilinmeyen nedenle yol kenarındaki taksiye çarptıktan sonra kaldırımda bekleyen 2 kişiye çarptı. Kazada kaldırımdaki yayalardan Samet Şenelen yaralanırken, Doktor Buğra Kaan Yücebaş olay yerinde hayatını kaybetti. Kazaya karışan kamyonet şoförünün olay yerinden kaçtığı iddia edildi.

İhbar üzerine, olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri kaza yerinde güvenlik önlemi aldı. Kaza da yaralanan Samet Şenelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

ÖLEN DOKTORUN YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kaza yerinde Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekipleri inceleme yaptı. Olay yerinde hayatını kaybeden kişinin Buğra Kaan Yücebaş'ı olduğu tespit edildi. Yücebaş'ın dükkanın önünde anne ve babasını beklerken kamyonetin çarptığı belirtilirken, Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorluk yaptığı öğrenildi. Öte yandan Doktor Yücebaş'ın annesi, babası ve kardeşi olay yerinde sinir krizi geçirdi.

KAÇAN SÜRÜCÜ YAKALANIP ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Kazaya karışan kamyonet sürücüsü olay yerinden kaçtı. Kazadan sonra kaçan ve ehliyetsiz olduğu öğrenilen 17 yaşındaki sürücü A.U. yakalandı. Anadolu Adalet Sarayına getirilen şüpheli A.U. "taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma" suçundan tutuklanma talebiyle hakimliğe sevk edildi.

İbrahim Günay . Haber7.com - Yayın Koordinatörü
Haber 7 - İbrahim Günay .

Editör Hakkında

1986 yılında Mardin’in Savur ilçesinde doğdu. Evli ve bir çocuk babasıdır. İyi derecede Arapça, Kürtçe ve İngilizce bilmektedir. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde İnternet Gazeteciliği - Yayıncılığı, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Eğitimine, İstanbul Yeniyüzyıl Üniversitesi Medya ve İletişim Yönetimi (Tezli) Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. TRT Haber’de stajını tamamlayan Günay, mesleğe 2009 yılında Haberler.com’da başladı. 2013 yılında Haber7.com'da göreve başlayan İbrahim Günay, editör, Haber Şefi ve Yayın Koordinatörü olarak görev aldı. Pek çok habere ve röportaja imza attı, sunum ve seminerlere katıldı. Ödül ve plaketler aldı. İbrahim Günay, halen Haber7.com’da Sorumlu Müdür ve Yayın Koordinatörü olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Angaralı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bakamayacağınız veletleri yapmayın
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kuralsızlara geçmişe ceza verilmediği için bugün de bu olay yaşandı
    Cevapla
  • derviş 1 yıl önce Şikayet Et
    türkiyede ne zaman nasıl öleceğini bilemezsin.bu nedenle her sabah evden çıkarken evdekilerle vedalaşın ,bildiğiniz bütün duaları okuyun
    Cevapla
  • Istanbullu 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne saçmalıyorsun trolcan , tam bir saçmalıklar buketisin
    Cevapla
  • TR54 - Sakarya 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet Eylesin, Mekânı Cennet Olsun İnşAllah
    Cevapla
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    kısas olmadan.çozum olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’