Vali Akbıyık: Hakkari'ye 1 yılda 25 kilometre asfalt serimi yaptık

"Her şey güzel şehrimiz Hakkari içindir" ifadelerini kullanan Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, şehre 1 yılda 25 kilometre asfalt yaptıklarını açıkladı.

Vali Akbıyık: Hakkari'ye 1 yılda 25 kilometre asfalt serimi yaptık
Vali Akbıyık: Hakkari'ye 1 yılda 25 kilometre asfalt serimi yaptık
GİRİŞ 01.11.2022 15:39 GÜNCELLEME 01.11.2022 15:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Vali İdris Akbıyık, Hakkari'ye hizmet etmeye devam ettiklerini vurgulayarak, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla Hakkari'ye hizmet etmeye devam ediyoruz. Her şey güzel şehrimiz Hakkari içindir. Yol çalışmalarında 2022 yılı içerisinde 15 mahallede toplam 25 kilometre bitümlü sıcak asfalt serimi yaptık. Hakkari değişiyor ve dönüşüyor, yöre halkı hizmetlerin en iyisine layıktır. Durmak yok Hakkâri için hizmet etmeye devam" dedi.

Hakkari Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda ise "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla yol yapım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bağlar Mahallesi 327 ve 328 nolu sokaklarımızda asfalt yapım çalışmalarımızı başlattık. Hakkari'ye hizmet etmeye devam" ifadelerine yer verildi.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Elazigli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben Kürdüm bunlar nankör tapmislar kominist pkk hdp pesine kafasini kuma gömmüsler cahiller bazen bende yazik bu masrafa ama Cumhurbaskanimiz merhametli nankörde olsa vatandasina hizmetti esirgemez
    Cevapla
  • faruk 1 yıl önce Şikayet Et
    gerek varmı
    Cevapla
  • mesut 1 yıl önce Şikayet Et
    gerek yok tabi, oradakiler insan değil çünkü!. sadece batıya yatırım yapılsın!. Hatta doğuyu atalım ülkeden!. Bu kafadakiler her yerde maalesef, Allah akıl fikir versin bunlara...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Altay'dan sessiz sedasız öğrencilere yıllık 126,5 milyon TL destek
Benzin ve motorine indirim geliyor