Bu görüntünün bedeli 3.5 milyonluk ceza!

Demirlediği limanda denize kirli sularını boşaltan gemi, uçaktan takiple yakalandı. Gemiye kesilen ceza miktarı ise tam 3 milyon 550 bin 741 TL.

Bu görüntünün bedeli 3.5 milyonluk ceza!
Bu görüntünün bedeli 3.5 milyonluk ceza!
GİRİŞ 03.11.2022 14:35 GÜNCELLEME 03.11.2022 14:40

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’nın deniz uçağı ile İzmit Körfezi’nin üzerinde yaptığı denetimde Dilovası’nda bir limanda demirli geminin denizi kirlettiği tespit edildi.

Uçaktan, geminin denize kirli sularını boşalttığı anlar görüntülenerek, ekiplere haber verildi. Limana gelen ekipler, kirliliğin boyutunu tespit için numune aldı. Kirliliğin yayılmasını önlemek için bariyerlerle önlem alınarak temizlik çalışması başlatıldı.

Gemiye, 3 milyon 550 bin 741 lira ceza kesildi.

KAYNAK: DHA
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MSB duyurdu: Çok sayıda terörist öldürüldü
Beynimiz hackleniyor! - Gazete manşetleri