TSK, Polis ve Jandarma'yı hedef alanlara adrese teslim tepki!

Posta gazetesi yazarı Rauf Tamer, TSK, Polis ve Jandarma'ya iftiralara tepki gösterdi. Tamer, MİT ve İHA/SİHA yapımcılarına da bir "uyarı" yaptı.

TSK, Polis ve Jandarma'yı hedef alanlara adrese teslim tepki!
TSK, Polis ve Jandarma'yı hedef alanlara adrese teslim tepki!
GİRİŞ 03.11.2022 20:36 GÜNCELLEME 03.11.2022 20:36
Bu Habere 198 Yorum Yapılmış

Önce TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı, ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu. Biri TSK'nın kimyasal silah kullandığını, öteki polis ve jandarmanın uyuşturucu çetelerine göz yumduğunu iddia etti. 

İki isme de art arda tepkiler geldi, birçok kurum ve kişi suç duyurusunda bulundu. 

Kılıçdaroğlu bu kez 'uyuşturucu' oyunuyla geldi: ABD'deki kayıp 8 saate dikkat çekildiKılıçdaroğlu bu kez 'uyuşturucu' oyunuyla geldi: ABD'deki kayıp 8 saate dikkat çekildi

Tabipler Birliği, TSK'yı kimyasal silah ile suçladı! Tepkiler çığ gibiTabipler Birliği, TSK'yı kimyasal silah ile suçladı! Tepkiler çığ gibi

Posta gazetesi yazarı Rauf Tamer'den de çok manidar bir tepki geldi. TSK, Polis ve Jandarma'ya seslenen Tamer, MİT ve İHA/SİHA üretenlere de bir "uyarıda" bulundu. Tamer'in "Mesele budur" başlıklı yazısından ilgili bölüm şöyle: 

"Ey TSK... Ey kahraman ordu... Sen, tek terörist kalmayana kadar PKK’yı kovalayacağını ilan ettin ya... Öyleyse niye şaşırıyorsun? Sen, kimyasal silah iftirasını çoktan hak ettin.

*

Ey Polis, ey Jandarma... Sen, uyuşturucu çetelerini rekor bir gayretle bir bir çökertip, şerefsizlerin ekmeğiyle (!) oynuyorsun ya... Öyleyse sen, şimdi devlete atılan uyuşturucu ticareti iftirasına katlan bakalım.

*

Ey MİT... Sen terör baronlarını teker teker avlayıp tedavülden kaldırıyorsun ya.. Öyleyse sen de yakında muhtemel iftiralara hazırlıklı ol bakalım.

*

Ve ey İHA, ey SİHA... Ey vatansever kuş... Sen eski köye yeni adet getirip, mağaralara ve inlere kadar girip sinekleri bile takip ediyorsun ya... Öyleyse yapımcılarına söyle, aile boyu iftiralara onlar da hazır olsun. Mesele bundan ibarettir."

KAYNAK: POSTA GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 198
  • Murat gözükara 1 yıl önce Şikayet Et
    YSK ve emniyet acil suç duyurusunda bulunmalı.... Mahkeme sonuçlanıncada..... Her asker ve polis tek tek tazminat davası açmalı... Asker ve polis dernekleri ne işe yarıyonuz... Organize yapın herkesi uyumayın...
    Cevapla
  • Misafir8 1 yıl önce Şikayet Et
    Kk ingilizden ve abd den aldığı talimatları yerine getiriyor. Şaşırdık mı hayır.
    Cevapla
  • Doğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar her şey Cumhurbaşkanımızı devirebilmek için yapılıyor ülkenin içi vatansever görünümünde hain dolu, tamam ekonomik sıkıntı yaşayabiliriz ama bu vatandan önemli değil az sabır. O yüzden reisin yolundan dönmek yok
    Cevapla
  • S.SOYLU 1 yıl önce Şikayet Et
    Mükemmel bir cevap ALLAH RAZI OLSUN RAUF TAMER KARDEŞİM
    Cevapla
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Cok yerinde ve isabetli bir tespit. Bu iftiralari atanlarin yuzde 99 degil yuzde 100 u bu gorevi disaridan aliyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akaryakıta çifte indirim geliyor! EPDK'dan yeni karar
İsrail'e lanet gösterileri dünyaya yayılıyor - Gazete manşetleri