Minibüse çarpan pancar yüklü tır dereye uçtu: 1 ölü, 5 yaralı

Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde minibüse çarpan pancar yüklü tır, bariyerleri aşarak şarampole yuvarlandı. Ölen tır sürücüsünün 1 hafta sonra nişanlanacağı öğrenildi.

Minibüse çarpan pancar yüklü tır dereye uçtu: 1 ölü, 5 yaralı
Minibüse çarpan pancar yüklü tır dereye uçtu: 1 ölü, 5 yaralı
GİRİŞ 03.11.2022 23:12 GÜNCELLEME 03.11.2022 23:12

Kaza, Ilgaz ilçesi Çankırı-Kastamonu karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kastamonu istikametinde seyir halinde olan Faik Emiroğlu idaresindeki 37 AAL 344 plakalı pancar yüklü Volvo marka tır, bayır aşağı seyir halindeyken bilinmeyen bir sebeple sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıktı.

Aynı istikamette seyir halinde olan Y.T. idaresindeki minibüse çarpan tır, refüjü aşarak şarampole uçtu. Yaklaşık 30 metre sürüklenen tır, dere kenarında durabildi. Tırın dorsesindeki pancarlar ise çevreye saçıldı. Çarpmanın etkisi ile savrulan minibüs ise devrildi. Kazada Faik Emiroğlu olay yerinde hayatını kaybederken, minibüs sürücüsü Y.T. ile aynı araçtaki M.P., M.B., A.T. ve O.Y. yaralandı.

KAYNAK: İHA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!