Bombalı saldırı sonrası beton saksılar İstiklal Caddesi’nden kaldırılıyor

İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin yaşamını yitirdiği 81 kişinin yaralandığı terör saldırısının ardından caddedeki ağaçlar kaldırılmaya başlandı.

GİRİŞ 14.11.2022 22:08 GÜNCELLEME 15.11.2022 00:36
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

İstanbul Valiliğinin güvenlik tedbiri kapsamında aldığı karar üzerine, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri, İstiklal Caddesi'nde yer alan beton saksılardaki ağaçları ve bitkileri kaldırmak için çalışma başlattı.

Saksılardaki bitkileri ve ağaçları iş makineleri yardımıyla sökerek kamyona koyan ekipler, daha sonra beton saksıları kaldırmak için çalışma yapacak.

İSTİKLAL CADDESİ YAYA TRAFİĞİNE KAPATILDI

İstanbul Valiliği'nin aldığı kararla İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstiklal Caddesi'ndeki beton saksılar ve ağaçları kaldırmak için çalışma başlatıldı. Çalışma çerçevesinde İstiklal Caddesi'nde bulunan dükkanlar kapatılırken, cadde saat 22.00'de yaya trafiğine de kapatıldı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 77
  • salih gümüş 1 yıl önce Şikayet Et
    istiklal caddesi otoban gibi akıyor. otobana nasıl ki ağaç ve bank konulamaz ise, burasıda hem yaya açısından, hem de terör saldırısına uygun bir ortam oluşturma açısından uygun değildir.
    Cevapla
  • Kartal gözü . 1 yıl önce Şikayet Et
    Saksılar calısıyor eko . Bu milletin saksısı .iyi calışır .seninki topraklanmış galiba
    Cevapla
  • cevdet 1 yıl önce Şikayet Et
    ekrem seni allaha havale ediyoruz işini yapmazsan o saksıları koyarsan böyle olur sen balıkçılarda gez kafirlerle iş tut
    Cevapla
  • Kartal gözü . 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok sabetli bir oygulama entel dantel ler müzik gösteri .ilizyon vsvs adı altınta toplanmalar iptal edilsin sadece yürüyüs yolu olsun. yaz aylarındada cadde üzeri şemsiyelerle gölgelik .koyulsun .
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağaçlar kaldirilacagina Suriyelilerin ve afganlarin gönderilmesi daha iyi olmaz mıydı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadınların futbol maçında kavga çıktı! 7 kişi yaralandı...
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!