Bomba ihbarı yapmıştı! Gözaltına alındı

Bursa’da dün gece, İstanbul seferini yapan deniz otobüsünde bomba olduğu yönünde asılsız ihbarda bulunan Emre A. (22) gözaltına alındı.

Bomba ihbarı yapmıştı! Gözaltına alındı
Bomba ihbarı yapmıştı! Gözaltına alındı
GİRİŞ 15.11.2022 14:02 GÜNCELLEME 15.11.2022 14:03
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bursa'da dün akşam saatlerinde 155 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan kişi, "Bursa- İstanbul seferini yapan deniz otobüsünde bomba var” ihbarında bulundu.

Bunun üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler, iskeledeki bütün deniz otobüslerinde arama yaptı. Bursa’dan saat 19.15'te İstanbul’a gitmek için hareket eden deniz otobüsü de Yalova'nın Armutlu ilçesindeki iskeleye yanaştırıldı. Yolcular tahliye edilerek deniz otobüsü didik didik arandı. Ancak aramalarda, herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Aramalar tamamlandıktan sonra yolcular, başka bir feribota aktarılarak Sahil Güvenlik botları eşliğinde Mudanya'ya getirildi.

TÜM DENİZ OTOBÜSLERİ ARANDI

Bursa Valisi Yakup Canbolat, "Akşam saatlerinde Bursa 155 Acil Çağrı Merkezine ihbar yapıldı. İhbarda, Bursa-İstanbul, İstanbul- Bursa arasında sefer yapan deniz otobüslerinde bomba ihbarı yapıldı. Hemen tedbirlerimizi aldık. Bu hatlarda çalışan tüm deniz otobüslerinde arama yaptırdık. Armutlu açıklarındaki deniz otobüsünü bu ilçenin limanına çektirdik. Aramada sonuç çıkmadı. Deniz otobüsü yolcularla Mudanya'ya geldi. İhbarın asılsız olduğu anlaşıldı" dedi.

SEYAHAT ETTİĞİ OTOBÜSTE YAKALANDI

Bursa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, asılsız ihbarı yapan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Ekipler, şüphelinin Emre A. olduğunu belirledi. Emre A., Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden İstanbul'a gitmek için bindiği otobüs, otoyolda durdurularak gözaltına alındı.

Emniyete götürülen Emre A. ifadesinde, asılsız ihbarı feribota yetişemediği için yaptığını itiraf etti. İşlemlerinin ardından Emre A. öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Kırkdokuzelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Hatırı sayılır bir ceza verinki diğer bu tür asılsız ihbar yalanlara örnek teşkil etsin
    Cevapla
  • Cafer 1 yıl önce Şikayet Et
    öyle bir para cezası verinki bir daha güvenlik güçlerini gereksiz yere saatlerce oyalama nedir öğrensin.
    Cevapla
  • kurtlar vadisi pusu 1 yıl önce Şikayet Et
    '' Bir gün Almanlarla geziyorsun bir gün Amerikalılarla bir gün İsraillilerle geziyorsun senin baban kim baban '' demişti POLAT ALEMDAR TURAN KAÇGAR'ı öldürürken birden gönlüme düştü
    Cevapla
  • karaburun 1 yıl önce Şikayet Et
    Bütün Yolcuların Masrafları Hatta Devletin zararı Karşılatılsın Ona Çalıştığı Maaşına El Konulsun SGK kayıtları Askıya Alınsın SGK'dan faydalanamasın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik