Kabaktepe: Yegane gücümüz milletimizin iradesidir

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti'nin siyaset anlayışında siyasi rakipleri ile sandıkta rekabet etmenin dışında herhangi bir yöntemin olmadığını belirtti.

Kabaktepe: Yegane gücümüz milletimizin iradesidir
Kabaktepe: Yegane gücümüz milletimizin iradesidir
GİRİŞ 15.12.2022 21:52 GÜNCELLEME 15.12.2022 22:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti'nin siyaset anlayışında siyasi rakipleri ile sandıkta rekabet etmenin dışında herhangi bir yöntemin olmadığını belirterek, partisinin bugünlere mahkeme tutanaklarıyla değil sandık sonuçları ile geldiğini ifade etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında Anadolu 7. Asliye Ceza Mahkemesince verilen mahkumiyet kararına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Kabaktepe, devam etmekte olan bir davayı, nihai bir kararmış gibi duyurarak kendi iç çekişmelerinin hesaplaşma aracı yapanları ibretle izlediklerini kaydetti.

Kabaktepe, "Aziz milletimiz şahittir ki AK Parti, hiçbir zaman siyaset dışı alanlardan güç devşirme peşinde olmamıştır. AK Parti'nin siyaset anlayışında, siyasi rakipleri ile sandıkta rekabet etmenin dışında herhangi bir yöntemi yoktur. Partimiz bugünlere mahkeme tutanaklarıyla değil, sandık sonuçları ile gelmiştir." değerlendirmesinde bulundu.

- "Yegane gücümüz milletimizin iradesidir"

AK Parti'nin bu davanın taraftarı ya da müdahili olmadığına dikkati çeken Kabaktepe, şunları kaydetti:

"Bizim yegane gücümüz milletimizin iradesidir. Bu güç, sahne arkasındaki masalardan ve pazarlıklardan değil, milletimizin büyük teveccühü ve desteğinden gelmektedir. Bizler geçmişte olduğu gibi şimdi de bu teveccühe mazhar olmaya çalışırken birilerinin mahkemenin mahkumiyet kararını büyük bir sevinçle kutlamasının takdirini aziz milletimizin ferasetine bırakıyoruz."

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Faruk 1 yıl önce Şikayet Et
    mandacılığa özenip, arkasına dış güçleri alarak hükümet olmaya çalışanların hükmü olmaz yok hükmünde olurlar. "Yegane gücümüz milletimizin iradesidir" diyen yiğitlere selam olsun.
    Cevapla
  • Muhammet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sefer koyuyoruz, yumruğu masaya başkan.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tele1'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı öven Metropoll araştırma sahibi Özer Sencar'a müdahale
Galatasaray zirvede farkı açtı!