İstanbul Valiliği uyardı: Kesinlikle itibar etmeyin

İstanbul Valiliği, vatandaşların, Valilik ve diğer kurumların ismini kullanarak yardım talebinde bulunan kişilere kesinlikle itibar etmemesini istedi.

İstanbul Valiliği uyardı: Kesinlikle itibar etmeyin
İstanbul Valiliği uyardı: Kesinlikle itibar etmeyin
GİRİŞ 23.12.2022 20:51 GÜNCELLEME 23.12.2022 20:51
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Valilikten yapılan açıklamada, son günlerde kendisini Valilik çalışanı, kaymakam ve benzeri unvanlar kullanarak tanıtan kişi veya kişilerce vatandaşlardan çeşitli yardım taleplerinde bulunulduğunun tespit edildiği belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Valiliğimizin hiçbir mensubu, herhangi bir sebeple vatandaşlarımızdan maddi yardım talebinde bulunamaz. Vatandaşlarımızın güven ve iyi niyetlerini suistimal ederek menfaat temini amacını taşıyan bu ve benzeri dolandırıcılık girişimlerine kesinlikle itibar edilmemelidir. Bu tür dolandırıcılık faaliyetleriyle ilgili olarak vatandaşlarımızı duyarlı olmaya ve 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmeye davet ediyoruz.''

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Hemen hemen her üst geçitte var sma hastası çocuğuma diyerek aylardır para topluyorlar bunlara emniyet bir şey demiyorum nasıl işdir bilmiyorum özelikle Zeytinburnu tramvay üst geçitte 3 yada 4 gurup var
    Cevapla
  • Enver Yalçın 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın İstanbul valisi Bir çok hastanenin önünde var bu yardım çağrısı..ihbarı gerek yok,eğer müdahale etmeye niyetinizvarsa..
    Cevapla
  • Analizci 1 yıl önce Şikayet Et
    Istanbul da kalabalik caddelerde ses sistemiyle çağrı yaparak sözde hasta çocuğa para topluyorlar her gün. belliki bunlar şebeke dezgahlarinada yazı yazıyorlar valilikten izinli diye . Yalan valilik niye izin versin caddede para toplamaya .tipleri de çetelere benziyor . EMNIYETIMIZ BUNLARI TAKIBE ALMASI GEREK.
    Cevapla
  • Destan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yönde yardim isteyenler, müebbet le cezalandirilsin.
    Cevapla
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendi yazdığına inandın mı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yine başıboş sokak köpeği saldırısı! Dehşete düşüren o anlar kameralara böyle yansıdı
Türkiye'den 36 milyar TL'lik görüşme! ABD'den açıklama geldi