Son dakika: İzmir'de inşaat vinci devrildi: 5 ölü

Son dakika haberi: İzmir Bornova'da inşaat vincinin devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti.

GİRİŞ 30.12.2022 20:05 GÜNCELLEME 30.12.2022 20:05
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Bornova'daki bir inşaatta yaşanan vinç kazasında 5 kişinin öldüğünü, 2 kişinin yaralandığını açıkladı.

Kamil Tunca Caddesi'nde yapımı süren yaklaşık 25 katlı bir inşaatta kurulu vinç yıkıldı. Vinç operatörü olay yerinde hayatını kaybederken vinç parçaları işçilerin kaldığı konteynerin üzerine düştü.

Olayla ilgili açıklama yapan İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, "Bornova ilçemizde bir inşaatta vinç yükseltme çalışması esnasında meydana gelen kazada maalesef 5 vatandaşımız vefat etmiştir. 2 de yaralımız vardır. Şehrimize geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

Aydın'da restoranda tüp patladı: 7 kişi hayatını kaybettiAydın'da restoranda tüp patladı: 7 kişi hayatını kaybetti

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 58
  • Yazık 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tarz vakaların altından genelde inatçı, her şeyi çok iyi bildiğini sanan “yok bişey olmaz, yeter ne gerek var, ben yıllarımı verdim bu işe” gibi atıp tutan inatçı tipler çıkıyor maalesef..,Günümüzden örnek vereyim daha iyi anlarsınız Hafız Kemal, seçim ayında Yasin okuyan sarhoş müezzin Ekrem gibi.. İşin ehli değilsin görünüyor ve bunu herkes biliyor zor etme akışına bırak.. velasıl 5 bir rakam olarak kalmaya devam edecek bizde bir anlam ifade etmeyecek, Rabbim ailelerine sabrı cemil nasip eylesin. Amin
    Cevapla
  • Ahndndr0701 1 yıl önce Şikayet Et
    vinç devrildikten sonra nedense herkes uzman kesiliveriyor..mesele olay olmadan tespit edip müdehale etmek.bu maharet herkeste yok.kabul edin. .
    Cevapla
  • M. Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Çalışırken hayatını kaybeden, bildiğim kadarıyla Allah katında şehit tir Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • sehhzade 1 yıl önce Şikayet Et
    İşçilerin kaldığı o konteynırlar neden o vincin altına konuşlandırılmış acaba????
    Cevapla
  • Emre 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu soruyu is güvenliği uzmanına sorarlar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    olmuş ve ölmüşe çare yok Allah ölenlere rahmet yakınlarına sabır nasip etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması