Tuzla TEM’de alev alan otomobil küle döndü

İstanbul Tuzla'da bir otomobil alev alev yandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası yangın kontrol altına alındı. Araç kullanılamaz hale geldi. Otomobilin küle döndüğü anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

GİRİŞ 16.01.2023 21:22 GÜNCELLEME 16.01.2023 21:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yangın, saat 19.30 sıralarında Tuzla TEM otoyolu Ankara istikametinde yaşandı.

"ALEVLER MOTORDAN ÇIKTI" İDDİASI

İddiaya göre, seyir halinde olan otomobilin motor kısmından dumanlar yükselmeye başladı. Durumu fark eden sürücü aracını yol kenarına park etti.

Dumanları yükseldiği otomobili kısa sürede alevler sardı. İhbar üzerine adrese sevk eden itfaiye ekipleri çıkan yangına müdahale ederek kontrol altına aldı.

Olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken araç kullanılamaz hale geldi. Otomobili alevlerin sardığı anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

 

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Hazar 1 yıl önce Şikayet Et
    Marka model nedir acaba yazık olmuş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi