TEM'de yeni aldığı otomobil alev alev yandı

Tuzla TEM Otoyolu'nda ilerlerken, yeni aldığı otomobilde yangın çıktı. Durdurup indiği otomobil, alev alev yanarak kullanılamaz hale geldi.

TEM'de yeni aldığı otomobil alev alev yandı
TEM'de yeni aldığı otomobil alev alev yandı
GİRİŞ 16.01.2023 22:23 GÜNCELLEME 16.01.2023 22:23

Yangın, saat 19.30 sıralarında Tuzla TEM Otoyolu Ankara istikametinde ilerleyen otomobilde çıktı.

Yeni aldığı otomobille seyir halinde olan sürücü, panellerden dumanlar çıktığını fark etti. Otomobili emniyet şeridine çeken sürücü, yangını elleriyle söndürmeye çalıştı.

Alevler kısa sürede otomobili sararken, durumu fark eden diğer sürücüler durumu ekiplere haber verdi. Gelen itfaiye ekipleri, müdahale ederek yangını söndürdü.  Otomobilin kullanılamaz hale geldiği yangın cep telefonu kamerasına yansıdı

 

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!