Kahramanmaraş'ta yangın faciası: 3 çocuk hayatını kaybetti

Kahramanmaraş’ta müstakil bir evde çıkan yangında 3 küçük kardeş hayatını kaybetti.

GİRİŞ 22.01.2023 03:49 GÜNCELLEME 22.01.2023 03:51
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Yangın, Dulkadiroğlu ilçesi İsa Divanlı mahallesindeki bir evde çıktı. Henüz çıkış nedeni bilinmeyen yangına ihbar üzerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi sonucu yangın kısa sürede söndürüldü. Yangında itfaiye erleri evdeki 3 çocuğun olduğunu tespit eti.

Dumandan etkilendiği öğrenilen çocuklardan ikisi olay yerine üçüncüsü ise kaldırıldığı Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörükselim Ek Hizmet Binası Acil Servisi'nde hayatını kaybetti.

Polis ekiplerinin yaptığı inceleme sonrası hayatını kaybeden Z.A, A.A ve M.A’nın cansız bedenleri otopsi için, Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Henüz ismi öğrenilemeyen 3 çocuğun annesi ise yangın sırasında evde olmadığı öğrenildi. Çocukların babasının ise daha önce hayatın kaybettiği bildirildi.
Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

KAYNAK: İHA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 17
  • zaza sait 1 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet etsin yakınlarına sabırlar versin çok acı bi olay
    Cevapla
  • Misafirü 1 yıl önce Şikayet Et
    Çocukları yanacak maddelerden uzak tutatlım başıma geldi benim
    Cevapla
  • EvladıFatihan 1 yıl önce Şikayet Et
    Katı yakıt kullanımı bitsin artık. Bir de eski evlerin elektrik hatları tekrardan kanuni zorunluluk olarak gözden geçirtilsin elektrik dağıtım firmalarınca. Ölenler zaten cennet ehli
    Cevapla
  • gurbetçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahım sen sabır ver yarabbim.
    Cevapla
  • serko 1 yıl önce Şikayet Et
    Yetûfu aleyhim vildânun muhalledûn(muhalledûne). (17-21) Ebediyen genç kalan uşaklar, onların etrafında; içmekle başlarının dönmeyeceği ve sarhoş olmayacakları, cennet pınarından doldurulmuş sürahileri, ibrikleri ve kadehleri, beğendikleri meyveleri ve arzu ettikleri kuş etlerini dolaştırırlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!