İstanbul'da terör örgütlerine operasyon: Yabancı uyruklu 10 terörist yakalandı

İstanbul'da terör örgütleri DEAŞ, El Kaide ve HTŞ'ye operasyon düzenledi. Yabancı Terörist Savaşçı olarak adlandırılan 10 kişi; İstanbul'un yedi ilçesinde bulunan 12 farklı adrese yapılan eş zamanlı baskınlarla yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul'da terör örgütlerine operasyon: Yabancı uyruklu 10 terörist yakalandı
İstanbul'da terör örgütlerine operasyon: Yabancı uyruklu 10 terörist yakalandı
GİRİŞ 27.01.2023 09:41 GÜNCELLEME 27.01.2023 14:14

İstanbul'da terör örgütleri DEAŞ, HTŞ ve El Kaide'ye yönelik operasyonda 10 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ, El Kaide ve HTŞ terör örgütleri ve çatışma bölgeleriyle iltisaklı şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

12 ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Ekipler, ülke için tehlike oluşturdukları değerlendirilen "yabancı terörist savaşçı" diye nitelendirilen şüphelilerin yakalanması için 7 ilçede belirlenen 12 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

10 KİŞİ GÖZALTINDA

Operasyonda gözaltına alınan 10 şüpheli emniyete götürüldü.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!