Meteoroloji uzmanı iki büyükşehri uyardı! 'Yarın beyaz bir güne uyanacaksınız'

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, Ankara ve Eskişehirlileri uyararak yarın bembeyaz bir güne uyanacaklarını söyledi.

Meteoroloji uzmanı iki büyükşehri uyardı! 'Yarın beyaz bir güne uyanacaksınız'
Meteoroloji uzmanı iki büyükşehri uyardı! 'Yarın beyaz bir güne uyanacaksınız'
GİRİŞ 30.01.2023 10:25 GÜNCELLEME 30.01.2023 10:25

Türkiye'de uzun zamandır beklenen yağmur ve kar yağışları ocak ayının sonu itibariyle yurda giriş yaptı. Soğuk ve yağışlı havanın etkisine girilmesiyle birlikte, son günlerde peş peşe gelen kar uyarılarına bir yenisi daha eklendi.

ANKARA VE ESKİŞEHİRLİLER DİKKAT

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla 2 kentimizde yaşayanlara kar uyarısı yaptı. Ökten, yarın Ankara ve Eskişehirlilerin güne beyaz örtü ile uyanacağını belirtti. Ökten paylaşımında "Eskişehir ve Ankara. İlk örtülük kar yağışına hazır mısınız? Yarın sabah bembeyaz bir güne uyanacaksınız. Araçlar tedbirli olmalı. Çocuklar ise doyasıya karın tadını çıkarmalı. Bu daha başlangıç. Ardı ardına kar yağışları geliyor..." açıklamasında bulundu.

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?