İstanbul Boğazı trafiğe açıldı

İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiği, sis nedeniyle çift yönlü olarak durdurulmuştu. Trafik, hava şartlarının normale dönmesinin ardından saat 13.30 itibarıyla kuzey-güney yönlü yeniden açıldı.

GİRİŞ 23.02.2023 08:42 GÜNCELLEME 23.02.2023 15:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Boğazı'nda Rumelikavağı'nın kuzeyinde görüş mesafesinin sıfıra yakın olması nedeniyle gemi trafiği, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünce çift yönlü askıya alınarak geçici olarak durdurulmuştu.

Trafik, hava şartlarının normale dönmesinin ardından saat 13.30 itibarıyla kuzey-güney yönlü yeniden açıldı.

Sis nedeniyle bazı vapur seferleri de yapılamamıştı. Vapur seferleri de normale döndü.

KAYNAK: AA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Türkiyemizi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Deprem uzmanlarından Hakkari uyarısı: Aktif fay tespit edildi
AK Parti yerel seçimlerde neden oy kaybetti? İşte en çok verilen cevap