TRT1’in 2 tarihi dizisiyle nam salmıştı! Şimdi Kuruluş Osman'da fark katmaya geliyor

Son olarak Limon Film imzalı Hakim dizisinde kameralar karşısına geçen ve TRT1’in 2 tarihi dizisinde birden boy gösteren Hakan Yufkacıgil Kuruluş Osman ailesine adını yazdırdı.

TRT1’in 2 tarihi dizisiyle nam salmıştı! Şimdi Kuruluş Osman'da fark katmaya geliyor
TRT1’in 2 tarihi dizisiyle nam salmıştı! Şimdi Kuruluş Osman'da fark katmaya geliyor
GİRİŞ 25.04.2023 11:58 GÜNCELLEME 25.04.2023 11:59
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Mesleki kariyerine ilk adımı 2004 – 2005 tarihleri arasında Kanal D’de yayına giren Çemberimde Gül Oya dizisiyle atan Hakan Yufkacıgil’in yeni adresi resmen belli oldu. Çağan Irmak tarafından yönetilen Çemberimde Gül Oya dizisinde üstlendiği ‘Sadık’ karakteriyle geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanan Hakan Yufkacıgil, Kuruluş Osman’ın oyuncu kadrosuna yerleştirildi.

Güldür Güldür’den yıllar önce ayrılmıştı! Gelsin Hayat Bildiğin Gibi’yle el sıkıştıGüldür Güldür’den yıllar önce ayrılmıştı! Gelsin Hayat Bildiğin Gibi’yle el sıkıştı

Payitaht Abdülhamid ve Filinta gibi TRT1’in 2 tarihi dizisinde birden oyunculuk performansını sergileme fırsatını elde eden Hakan Yufkacıgil, Kuruluş Osman’daki hikayesiyle seyirciyi etkisi altına alacak.

Kurtlar Vadisi hakkında itiraflara bir yenisi daha eklendi! Öyle şeyler söyledi ki...Kurtlar Vadisi hakkında itiraflara bir yenisi daha eklendi! Öyle şeyler söyledi ki...

Payitaht Abdülhamid'te ‘Mısır Hidivi Fuat’ ve Filinta'da ise ‘Sansar Cemil’ karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Hakan Yufkacıgil bu sefer Kuruluş Osman’da tekfur olarak ekran önüne çıkmaya hazırlanıyor.

Kuruluş Osman’ın sürpriz oyuncusu Hakan Yufkacıgil, Kefaret, Yasak Elma, Akasya Durağı, Eve Düşen Yıldırım, Pulsar, Cesur Yürek ve Kızlarım İçin gibi yapımlarda da izleyicisinin karşısına geçmişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • DYR 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi bir ilave. Diziyi daha da izlenilir hale getirir
    Cevapla
  • Ben 1 yıl önce Şikayet Et
    Payitaht Abdülhamidin de oyuncuydu..
    Cevapla
  • çikkuş 1 yıl önce Şikayet Et
    Kuruluş osman iyi toparladı başlarda izlemiyordum ama sarıyor artık
    Cevapla
  • Gurbetci 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel yapiyo rollerini ama
    Cevapla
  • Ebabil 1 yıl önce Şikayet Et
    Öyle bir isim geliyorki
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'e silah sevkiyatı kararı ABD'yi karıştırdı: Biden görevden alınsın
Sevkiyat kararı sonrası Pentagon'dan son dakika İsrail açıklaması!