Güldür Güldür’den 10 yıl önce gitmişti! Bu kez Gelsin Hayat Bildiğin Gibi’ye evet dedi

Güldür Güldür programında yıllar önce üstlendiği ‘Oya’ karakteriyle hafızalara kazınan Yeşim Ceren Bozoğlu, her bölümü ayrı heyecana sahne olan Gelsin Hayat Bildiğin Gibi dizisiyle sözleşme imzaladı.

Güldür Güldür’den 10 yıl önce gitmişti! Bu kez Gelsin Hayat Bildiğin Gibi’ye evet dedi
Güldür Güldür’den 10 yıl önce gitmişti! Bu kez Gelsin Hayat Bildiğin Gibi’ye evet dedi
GİRİŞ 26.04.2023 12:10 GÜNCELLEME 26.04.2023 12:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Birbirinden çeşitli skeçlerin çekildiği eğlence programı Güldür Güldür Show’un unutulmaz ismi Yeşim Ceren Bozoğlu’dan takipçilerini keyfini yerine getirecek haber geldi. 2013 yılında Güldür Güldür Show’da oyunculuk performansını sergileme imkanı yakalayan ve burada rol aldığı ‘Oya’ karakteriyle popülaritesini artıran Yeşim Ceren Bozoğlu sürpriz bir projeyle dönüyor.

Kurtlar Vadisi hakkında itiraflara bir yenisi daha eklendi! Öyle şeyler söyledi ki...Kurtlar Vadisi hakkında itiraflara bir yenisi daha eklendi! Öyle şeyler söyledi ki...

Son olarak Nazlı Heptürk’ün yapımcılığını üstlendiği NG Medya imzalı beIN CONNECT dizisi Hayaller ve Hayatlar’da kameralar karşısına geçen Yeşim Ceren Bozoğlu, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle anlaşma sağladı.

TRT1’in 2 tarihi dizisinde birden rol almıştı! Kuruluş Osman’la ortalığı çalkalayacakTRT1’in 2 tarihi dizisinde birden rol almıştı! Kuruluş Osman’la ortalığı çalkalayacak

Geniş Aile’de ‘Sevim’ ve Doktorlar’da ‘Fikret Eralp’ karakteriyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan Yeşim Ceren Bozoğlu, Gelsin Hayat Bildiği Gibi projesinde ‘Arzu’ karakteriyle gümbür gümbür geliyor.

Bilindiği üzere Gelsin Hayat Bildiğin Gibi’nin yeni ismi Yeşim Ceren Bozoğlu, Doktorlar, Avrupa Yakası, Geniş Aile, O Hayat Benim Kalbimdeki Deniz, Kuruluş Osman ve Annemizi Saklarken gibi yapımlarda boy göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    2 gün oynadı zaten oyunculuğu da leş bırak kalsın
    Cevapla
  • ttttt 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynı fikirdeyim. Kendisine saygım var. Lakin oyunculuğu programa bir artı getirmiyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayiler aracı aldıktan sonra zam yapamayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'i bugün kabul edecek