Kurtlar Vadisi hakkında itiraflara bir yenisi daha eklendi! Öyle şeyler söyledi ki...

Yıllar önce yayınlanmasına rağmen etkisini hissettirmeye devam eden Kurtlar Vadisi ilgili su üstüne çıkan detaylara bir yenisi daha eklendi. Hali hazırda sunuculuk görevini icra eden Oylum Talu’nun Kurtlar Vadisi hakkında yaptığı ezber bozan itiraf sosyal medya gündemini meşgul etti.

Kurtlar Vadisi hakkında itiraflara bir yenisi daha eklendi! Öyle şeyler söyledi ki...
Kurtlar Vadisi hakkında itiraflara bir yenisi daha eklendi! Öyle şeyler söyledi ki...
GİRİŞ 23.04.2023 11:47 GÜNCELLEME 24.04.2023 11:14
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

En unutulmayan yapımlar arasındaki yerini alan ve izleyenlerin yeniden başlaması için yoğun talepte bulunduğu Kurtlar Vadisi hakkında yeni bir bilgi daha gün yüzüne çıktı. Yetenek Sizsiniz Türkiye isimli yarışma programında geçici olarak jüri koltuğuna oturmasıyla tanınırlık kazanan Oylum Talu’nun gerçekleştirdiği itiraf sosyal medya gündeminde kendine geniş ölçüde yer buldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yokluğunu aratmayacak yeni proje! Yerine geliyorEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yokluğunu aratmayacak yeni proje! Yerine geliyor

Davet edildiği bir TV programında çok konuşulacak açıklamalara imza atan Oylum Talu, reytingleri kasıp kavuran Kurtlar Vadisi dizisinden kendisine teklif götürüldüğünü anlattı. ‘Elif’ rolünü üstlenmesi için görüşmeye çağrıldığını sözlerine ekleyen Oylum Talu, Osman Sınav’dan gelen teklife onay vermediğini ve bu sebepten ötürü de duyduğu pişmanlığı itiraf etti.

TRT1’in 2 tarihi dizisinde birden rol almıştı! Kuruluş Osman’la ortalığı çalkalayacakTRT1’in 2 tarihi dizisinde birden rol almıştı! Kuruluş Osman’la ortalığı çalkalayacak

Erken Baskı, İkonoskop, Bir Yaz Gecesi Rüyası, Oylum ile Anlatacaklarım Var, Burası Hafta Sonu gibi programlar sunan Oylum Talu, "Geçenlerde Bahadır Özdener programa geldiğinden anlatmıştı. O yüzden rahatlıkla anlatacağım. Onlar Kurtlar Vadisi'ni ilk yazmaya başladığında o dönem bana bir telefon geldi. Normalde söylemiyorum hangi dizilerden teklif geldiğini. Elif rolü için bana teklif gelmişti. Dizinin yapımcısı Osman Sınav ile görüşmeye gittik. Ben gazeteci olacağım diyerek teklifi reddettim. Sonra çok pişman oldum." şeklinde ifadelere yer verdi.

‘Gazeteci olacağım’ gerekçesiyle sunulan teklifi elinin tersiyle iten Oylum Talu, bilindiği üzere Habertürk, Bloomberg HT, TV8 gibi kanallarda sunuculuk mesleğini yerine getirmişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • Mustiq 1 yıl önce Şikayet Et
    İyiki gelmemişsin
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    İyiki kabul etmemişsin.
    Cevapla
  • Bursalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Editörün okuması, yazması var mı ?????
    Cevapla
  • Hadi Hamdi 1 yıl önce Şikayet Et
    Oylum oylum selvi boylum dizisi çıkacakmış orada oynarsın artık, k. vadisi reyting kaybederdi iyi karar vermiş.
    Cevapla
  • Mehmet DOĞAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Tekrar bekliyoruz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar