Yeşil Sol bayrakları altında Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu'ndan Van mitingi!

7'li koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte katıldığı Van mitinginde HDP yani seçime girecekleri yeni partileri Yeşil Sol Partisi bayrakları damga vurdu.

GİRİŞ 02.05.2023 17:28 GÜNCELLEME 03.05.2023 08:58
Bu Habere 174 Yorum Yapılmış

Emek ve Özgürlük İttifakı'nın başını çeken HDP'nin açıkça Kılıçdaroğlu'nu destekleme  kararı, terör örgütü PKK'nın elebaşları Murat Karayılan, Sabri Ok, Bese Hozat, Helin Ümit, Duran Kalkan, Mustafa Karasu ve Cemil Bayık'ın yaptıkları yayın ve paylaşımlarla sık sık 7'li koalisyona destek mesajları, Kılıçdaroğlu'nun Van mitinginde kendini açıkça hissettirdi.

Mitingde söz alan İBB Başkanı Ekrem imamoğlu ve Kılıçdaroğlu'nun mesajlarında 37 kişinin hayatını kaybettiği 6-8 Ekim Olayları'nın azmettiricisi, terörden tutuklu eski HDP eş genel başkanı Selahattin Demirtaş'a özgürlük ve terör örgütü PKK ile iltisaklı oldukları gerekçesiyle belediyeden kovulanları göreve getirme vaatleri damga vurdu.

Teröristbaşı Bayık'tan 'dostlarına' talimat: Apo için bunu istiyoruzTeröristbaşı Bayık'tan 'dostlarına' talimat: Apo için bunu istiyoruz

HDP'li Sait Dede'den küstah tehdit! '14 Mayıs'ta hesap soracağız'HDP'li Sait Dede'den küstah tehdit! "14 Mayıs'ta hesap soracağız"

İMAMOĞLU'DAN DEMİRTAŞ MESAJI

Van'da HDP bayrakları altında konuşan CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu "Adaletin Ekrem’i de olmaz Selahattin'i de olmaz. Yargısız infaz hiçbir vatandaşa hak görülemez." dedi.

Kandil'den 7'li koalisyona AK Parti - MHP mesajı!Kandil'den 7'li koalisyona AK Parti - MHP mesajı!

Terörist elebaşı Cemil Bayık 14 Mayıs için 'Tarihi fırsat' deyip çağrı yaptıTerörist elebaşı Cemil Bayık 14 Mayıs için "Tarihi fırsat" deyip çağrı yaptı

KILIÇDAROĞLU TERÖRDEN KOVULANLARA GERİ GÖREVE ALMA VAADİNDE BULUNDU

Kılıçdaroğlu terör örgütüne belediyeler üzerinden aktarılan para ve insan kaynağı desteğini kesen kayyum uygulamasının kaldırılacağını ifade ederek "Bu ülkenin insanlarına sözüm var bu ülkeye barışı getireceğim, bu ülkeye kardeşliği getireceğim. Bu ülkede kimse, inancından ve kimliğinden ötürü ötekileştirilmeyecek. Büyük haksızlıklar yapıldığını biliyorum. Seçimle gelenlerin görevlerinden alındığını biliyorum. Bütün bunları çözeceğim. Kayyum denen garabet uygulamaları tümüyle bitireceğim." dedi.

"TAMAMI GÖREVE İADE EDİLECEK"

Terör örgütü PKK ile iltisaklı oldukları gerekçesiyle belediyeden kovulanları göreve getirme vadinde de bulunan Kılıçdaroğlu "Belediyeden atılan 306 işçi var onların tamamını işlerine geri alacağız. Adaletin olmadığı yerde çocuklar yatağa aç girer. Sizden çalınan paraların tamamını alacağım en ufak bir şüpheniz olmasın." dedi.

MİTİNGEDE KULLANILAN DİLE DİKKAT! TERÖRE TEPKİ DE YOKTU

Doğu illerinde gerçekleştirilen mitinglerde söz alan gerek belediye başkanlarının gerek Kılıçdaoğlu'nun seçim vaatlerinde ve eleştirilerinde teröre herhangi bir eleştiri getirilmediği, "kardeşlik" ve "adalet" süslemeleriyle yeni bir döneme girileceği ifade edildi. 

Daha önce Kılıçdaroğlu'na seçimlerde birlik çağrısı yapan Kandil'in elebaşları da aynı argüman ve söylemlerle daha çok kişinin kazanılması gerektiği telkinini pek çok kez dile getirmişlerdi.

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 174
  • Yusuf 11 ay önce Şikayet Et
    CHP nin içindeki atatürkçüler hala diyorki hdpkk ile bir bağı yok bunlar ya kör ya sağır yada chpkk ile aynısını düşünüyor, her zamanki gibi atatürk bunların kalkanı atatürk arkasına saklan her haltı ye, sonra çıksınlsr millet atatürk düşmanı oldu de sebebi bu chpkk zihniyeti atatürk ilkelerini bilen benimseyen bunlara oy vermez veriyorsa aynen dediğim gibi çakma atatürkcü dir.
    Cevapla
  • Yıldız 11 ay önce Şikayet Et
    Van çok modern bir şehir. Bu vandallar kesin dışardan gelmedir.
    Cevapla
  • abdullah 11 ay önce Şikayet Et
    ey türk milleti lütfen oy atarken bir daha düşün bunlar iktidara gelirse benim güzel ülkem bırakın 50 yıl geriye gitmeyi 150 yıl geriye gider bunların tek bir hedefi var bu güzel ülkeyi parçalamak 7 düvele peşkeş çekmek. ( HAA BUNA FIRSAT VERDİRİRMİYİZ ELBETTE VERDİRMEYİZ) SU UYUR DÜŞMAN UYUMAZ
    Cevapla
  • Selim 11 ay önce Şikayet Et
    Bu Van'da bukadar PKK sevicileri varsa devletin bunlar için yaptığı yatırımlarla yazık
    Cevapla
  • ömer faruk kara 11 ay önce Şikayet Et
    O yapılan yatırımlar bunların gözlerine dizlerine dursun....
    Cevapla
  • Sofi 11 ay önce Şikayet Et
    Bilip bilmeden vanlıları eleştirmeyin. Vanda hdp ye oy verenler gerçek vanlı değiller çoğu hakkariden gelen gevdan aşireti ve diğer çevre illerden ilçelerden gelenler vanda hdp ye oy veriyor. Ak parti van merkezde güçlüdür. Her seçimde vandan ak parti milletvekili çıkarıyor. Vanda chp ye oy çıkmıyor. Bakın burda vanı söylüyorsunuz fakat istanbulu ankarayı antalyayı adanayı chp aldı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...