RTÜK Başkanı Şahin'den Cumhuriyet'e tepki: Yalan haber!

Cumhuriyet'in yaptığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gerçekleştirdiği ortak yayınının reytinglerde alt sıralarda olduğu haberine istinaden RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, "Tamamen yalan haber" dedi.

RTÜK Başkanı Şahin'den Cumhuriyet'e tepki: Yalan haber!
RTÜK Başkanı Şahin'den Cumhuriyet'e tepki: Yalan haber!
GİRİŞ 13.05.2023 15:28 GÜNCELLEME 13.05.2023 15:28

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Cumhuriyet Gazetesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştirdiği ortak yayının izlenme oranlarında alt sıralarda olduğuna dair yayınlanan habere istinaden Twitter üzerinden bir açıklama paylaştı.

Şahin yapılan haberin gerçeği yansıtmadığını aksine izlenme oranlarının çok yüksek olduğunu vurgulayarak, "Tamamen yalan haber, dezenformasyon tam olarak budur. Reyting ölçümlerine göre Sayın Cumhurbaşkanımızın dün akşamki yayını açık ara tüm zamanlarda birincidir. Diğer yayınlara 4 kata kadar fark atmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur" ifadelerini kullandı.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı