Kocasını öldürüp dere yatağına attı! Cinayeti anlattı

Bolu'nun Gerede ilçesinde, 25 yıllık eşini öldürüp cesedini dere yatağına atan kadın hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

Kocasını öldürüp dere yatağına attı! Cinayeti anlattı
Kocasını öldürüp dere yatağına attı! Cinayeti anlattı
GİRİŞ 02.06.2023 20:55 GÜNCELLEME 02.06.2023 20:55
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Bolu'nun Gerede ilçesine bağlı Hacılar köyünde 28 Aralık 2021'de kaybolan inşaat işçisi Metin Özalp’in (59), 31 Aralık'ta dere kenarında cesedi bulundu.

Olayla ilgili Metin Özalp’in 25 yıllık eşi Mürüvet Özalp gözaltına alınıp, tutuklandı. Özalp hakkında "Eşi kasten öldürmek" suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

Dava kapsamında Mürüvet Özalp’e cinayetin yaşandığı bölgede yoğun güvenlik önlemleri altında keşif yaptırıldı. Tutuklu bulunduğu Bolu T Tipi Cezaevinden Hacılar köyüne getirilen Özalp, mahkeme heyetine cinayet gününü anlattı.

CİNAYETİ AYRINTILARIYLA ANLATTI

Keşif sırasında mahkeme heyetine eşinden gördüğü şiddeti anlatan Mürüvet Özalp, "Akşam eve geldiğimizde kavga etmeye başladık ve beni saatlerce darbetti. Akşam saat 20.00’den sabah saat 04.00’e kadar beni darbetti. Beni öldüreceğini söyleyip hem beni hem ailemi tehdit etti. Çekyatın altındaki silahı alıp, beni öldüreceğini düşünerek sobanın yanındaki odunla kafasına vurdum. Yerde hareketsiz yatıyordu. Sabah evden çıkartıp plastik çadıra sarıp el arabasına koyarak dere kenarına kadar götürdüm. Sonrasında ise cesedini dereye attım. Cesedi metrelerce uzaktaki dere yatağına taşırken kimseden de yardım almadım" dedi.

Mürüvet Özalp’in akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na sevk edildiği öğrenildi. Özalp, 14 Eylül’de Bolu 1’inci Ağır Ceza Mahkemesinde tekrar hakim karşısına çıkacak.

KAYNAK: DHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • yolcu 10 ay önce Şikayet Et
    Gerçeği bilmeyiz ama her geçimsizlikğin çözümü cinayet değildir çok yazık olmuş iyi araştırıp hak eden cezayı vermeleri lazım
    Cevapla
  • neriman 10 ay önce Şikayet Et
    katil katildir kadını erkeğiyok buişin darp şiddet görüyorsa karakola gitseydi bütün kadınlar iyi yada kötü diye birşeyyok bütün erkeklerde kötü cani yada iyi diye birşey yok kadınında erkeğinde iyisi kötüsü var kardeşim.Adalet yargı herkese eşit olsun kadın gibi erkeğide koruma kanunu olsun kadını çocuğu erkeği masum insanları koruyan bilgi belge delille yargılama yapılsın.6284 eseribu
    Cevapla
  • Eyya 10 ay önce Şikayet Et
    köy halkıyla konuşulursa onlar gerçeği anlatır şiddet görüyorsa ve öldürülme riski varsa kendini korumak için yaptıysa ceza daha az olmalıydı
    Cevapla
  • muammmer 10 ay önce Şikayet Et
    7-8 saat darp olmaz bi kere.adam sağ olsaydı o da bir konuşşaydı durum çok farklı olurdu.bütün bilgiler tek taraflı ve kadın lehine.adil değil.o kadın ne yaptı da erkeği o hale getirdi.milleti yönetenler bu duruma çare bulmak zorundadır.
    Cevapla
  • nihat 10 ay önce Şikayet Et
    döğdüğü doğruysa kadını serbest bırakılması lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma