15 yaşındaki Berfin'den günlerdir haber alınamıyor

İzmir'in Karabağlar ilçesinde annesi uyurken evden çıkan Berfin Temizer'den (15), 10 gündür haber alınamıyor.

15 yaşındaki Berfin'den günlerdir haber alınamıyor
15 yaşındaki Berfin'den günlerdir haber alınamıyor
GİRİŞ 05.06.2023 15:13 GÜNCELLEME 05.06.2023 15:14
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kayıp başvurusunda bulunduğu kızını, fotoğrafının bulunduğu afişleri duvar ve direklere asarak arayan Sevda Temizer (36), "Çok endişeliyim. Başına bir şey gelmiş olabileceğinden şüpheleniyorum" dedi.

Karabağlar ilçesi Vatan Mahallesi'nde yaşayan Sevda Temizer, 26 Mayıs akşamı açık öğretim lisesi 2'nci sınıfta okuyan kızı Berfin Temizer ile bir süre vakit geçirdi. Temizer, ardından rahatsızlığı nedeniyle erken uyudu. Sabah uyanan Sevda Temizer, kızı Berfin'in evde olmadığını fark etti.

Anahtarını yanına alan Berfin'in, telefonu ve özel eşyalarını evde gören Sevda Temizer, yakın bir yere gittiğini düşündü. Ancak kızı dönmeyince endişelenip, polise kayıp başvurusunda bulundu. Polis ekipleri Berfin'i bulmak için çalışma başlattı. Ancak geçen 10 güne rağmen Berfin Temizer’e ulaşılamadı.

Berfin Temizer (15)


'ÇOK ENDİŞELİYİM'

Sevda Temizer, Berfin'in fotoğrafının bulunduğu afişler bastırıp, duvar ve direklere yapıştırarak aramaya başladı. Karşılaştığı kişilere kızının fotoğrafını gösterip, gören olup olmadığını soran Sevda Temizer, "Berfin'den 10 gündür haber alamıyoruz. Herhangi bir sorunu ve sıkıntısı yoktu. Akşam işten dönünce, beraber vakit geçirdik. Sonra uyudum. Sabah uyandığımda kızımı göremedim. Çok endişeliyim. Başına bir şey gelmiş olmasından şüpheleniyorum. Her yere baktım. Ancak yine de bulamadım. Allah rızası için gören varsa bize ulaşsın" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • ahmet yılmaz 10 ay önce Şikayet Et
    ben yaşamadım kızım yaşasın diyenler kızınız yaşıyor :)
    Cevapla
  • Gasap haydo 10 ay önce Şikayet Et
    Malesef gitti Dua etsinki canına zarar gelmesin. Elin oğlu acımaz
    Cevapla
  • Adnan 10 ay önce Şikayet Et
    15 yaşındaki kız çocuğu neden erişkinler gibi giyinip makyaj yapıyor. Neden ebeveynler kız çocuklarının giyimiyle kuşamıyla ilgilenmiyor. kızını dövmeyen dizini döver, böyle sokak sokak ararsın kızını.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    bunun gibilerini harcıyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu