Bakanlıktan Uşak'taki zehirlenme vakasıyla ilgili açıklama

Uşak'ta Kadın Konukevi ve Çocuk Evleri Sitesi'nde gıda zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırılan 6 kadın ile 24 çocuk taburcu edildi.

Bakanlıktan Uşak'taki zehirlenme vakasıyla ilgili açıklama
Bakanlıktan Uşak'taki zehirlenme vakasıyla ilgili açıklama
GİRİŞ 09.06.2023 10:49 GÜNCELLEME 09.06.2023 15:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, Uşak'taki Kadın Konukevi ve Çocuk Evleri Sitesi'nde gıda zehirlenmesi teşhisiyle hastanede tedavi altına alınan 6 kadın ve 24 çocuğun taburcu edildiği, kuruluşlara yemek temini sağlayan firma ile yapılan sözleşmenin askıya alındığı bildirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Uşak'taki Kadın Konukevi ve Çocuk Evleri Sitesi'nde hizmet alan kadın ve çocukların dün yedikleri öğle yemeği sonucu gıda zehirlenmesi teşhisi ile hastaneye götürülerek tedavi altına alındığı hatırlatıldı.

YEMEK YAPAN FİRMANIN SÖZLEŞMESİ ASKIYA ALINDI

Açıklamada, saat 14.00 itibarıyla tedavi altına alınanların sağlık durumlarına ilişkin şunlar kaydedildi:

"Karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetiyle başvurusu yapılan 6 kadın, tedavilerinin ardından taburcu edilmiştir. Aynı sağlık sorunları nedeniyle toplam 34 çocuğumuz için de acil birimlerine başvurulmuş olup, 24 çocuğumuz tedavisinin ardından taburcu edilmiş, 10 çocuğumuzun tedavilerine hastanede devam edilmektedir.

Kuruluşlarımıza yemek temini sağlayan firma ile yapılan sözleşme askıya alınmıştır. Konuya ilişkin adli ve idari soruşturma devam etmektedir."

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • zafer gülten 10 ay önce Şikayet Et
    bu zamanda herkesin başına gelebilir,marketlerde pahalılıktan gıdalar satılmayıp bozulmaya başlayınca hemen üstüne bi etiket-indirimli ürün-
    Cevapla
  • hak 10 ay önce Şikayet Et
    Uşak Aile ve Sosyal Hizmetler il ve ilçe müdürü derhal görevden alınmalıdır. görevden alınmadığı sürece bu olayları klimalı odalarından kahve içerek izlemeye devam edecekler.
    Cevapla
  • misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Vicdansızlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...