Ordu’da 3 ilçeyi bağlayan yol heyelan nedeniyle kapandı

Ordu’nun Kabataş, Gölköy ve Aybastı ilçelerini birbirine bağlayan yol, heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı.

Ordu’da 3 ilçeyi bağlayan yol heyelan nedeniyle kapandı
Ordu’da 3 ilçeyi bağlayan yol heyelan nedeniyle kapandı
GİRİŞ 22.06.2023 18:46 GÜNCELLEME 22.06.2023 18:46

Ordu’da etkisini sürdüren sağanak yağış, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Sağanak yağış nedeniyle Kabataş, Gölköy ve Aybastı ilçelerine bağlayan grup yolunda heyelan meydana geldi.

Şifasuyu Mahallesi Köleli Mevkisinde yamaçtan kopan kaya ve toprak yığınları yolun kapanmasına neden oldu. İhbar üzerine bölgeye Büyükşehir Belediyesi ve Kabataş Belediyesi ekipleri sevk edildi. Ekipler, kapanan yolu yeniden trafiğe açmak için çalışma başlattı. 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye öyle bir adım attı ki! Çok sayıda ülke harekete geçebilir...
Mehmet Şimşek tarih verip ekledi: Başaracağız!