TEM'de kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Kocaeli’nin Derince ilçesi TEM Otoyolu'nda kontrolden çıkan bir otomobil, başka bir otomobile çarparak takla attı. Kazada takla atan aracın sürücüsü hayatını kaybetti, diğer araçtaki 1 kişi ise yaralandı.

GİRİŞ 09.07.2023 10:20 GÜNCELLEME 09.07.2023 10:52
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kaza, sabah erken saatlerde TEM Otoyolu'nun Derince ilçesi Çınarlı Mahallesi’nde meydana geldi.

İstanbul yönüne giden Kazım Karakaş (60) idaresindeki 34 VOY 55 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir sebeple sürücüsünün kontrolünden çıkarak, aynı yönde ilerleyen Yunus Emre Yılmaz idaresindeki 34 CNL 451 plakalı otomobile çarpıp, takla attı. Otomobil, bariyerlerin üzerinde ters şekilde durdu. Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye polis, itfaiye ve acil sağlık ekipleri geldi.

Acil sağlık ekiplerinin kontrollerinde, takla atan otomobilin sürücüsü Kazım Karakaş’ın, aracının içerisinde sıkışarak olay yerinde hayatını kaybettiği, diğer otomobilde yolcu olarak bulunan Tarık Ceylan’ın ise yaralandığını belirlendi. Yaralı, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Polis ekiplerinin kaza yerindeki çalışmalarının tamamlanmasının ardından, olay yerine çağırılan vinç ile takla atan otomobil kaldırıldı. Araçta sıkışan Kazım Karakaş’ın cenazesi ise bulunduğu yerden alındı. Cenaze, otopsi yapılmak üzere morga kaldırılırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Gasap haydo 9 ay önce Şikayet Et
    illa gaz pedalı döşemeye deyecek illa Allah Allah
    Cevapla
  • Falcon 9 ay önce Şikayet Et
    Kahreden kaza… vay be herkes kahroldu şimdi .. Ne olacak sizin haliniz gerçekten merak ediyorum?!
    Cevapla
  • isim 9 ay önce Şikayet Et
    Accik yavas gidin Gizli radar uygulamasi getirilmeli
    Cevapla
  • Tıraş 9 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Sanki olay tam tersi gibi. Önden kazalı araba takla atmamış görünüyor. Arkadan diğer araca vurup onu yoldan çıkarmış olabilir.
    Cevapla
  • Fth 9 ay önce Şikayet Et
    Öndeki araç bariyerleri vurmuş Garibim Kartal arkada duramayıp ona vurup ters takla atmış sıkıntı öndeki araçta
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!