Düzce'ce yürek burkan olay: Baba öldü, 2 küçük çocuğu ağır yaralı

Düzce'de yaşanan acı olayda, baba ve 2 çocuğunun bulunduğu motosiklete önce kamyonet sonra minibüs çarptı. Kazada baba Adem Er hayatını kaybederken, çocukları Yağmur (8) ve Muhammet Erdal Er (4), ağır yaralandı.

GİRİŞ 22.07.2023 21:18 GÜNCELLEME 23.07.2023 09:51
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 17.30 sıralarında Körpeşler Mahallesi Güney Çevre yolu üzerinde meydana geldi. Adem Er, çocukları Yağmur Er ve Muhammet Erdal Er (4) ile birlikte 81 ADG 212 plakalı motosikletini alarak gezmeye çıktı.

MOTOSİKLETLE KIZLARINI GEZDİRİRKEN MİNİBÜS ÇARPTI

Bu sırada Adem Er idaresindeki motosiklete önce Ömer Faruk Hakseven idaresindeki 81 AH 435 plakalı kamyonet çarptı. Kamyonetin çarpması ile savrulan motosiklete karşı yönden gelen Tanju Yılmaz idaresindeki 81 DZ 986 plakalı minibüs de çarptı.

BABA ÖLDÜ, 2 KÜÇÜK KIZI YARALANDI

Kazada baba Adem Er, olay yerinde hayatını kaybederken, Yağmur Er ve Muhammet Erdal Er ağır yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.

ÇOCUKLARIN HAYATİ TEHLİKELERİ BULUNUYOR

Çocukların hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenilirken; baba Adem Er'in cansız bedeni ise aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • saltuk 9 ay önce Şikayet Et
    Motor git gide yaygınlaşıyor insanlarımızı bilinçlendirmeliyiz,geçen gün bir motorcu az daha bana vuracaktı haklıymış gibi motor aralardan hızlı bir şekilde kaçmak içindir dedi yazık gerçekten üzücü
    Cevapla
  • Bursalı 9 ay önce Şikayet Et
    Babasının tarlasında geziyor sanki..............
    Cevapla
  • mustafa 9 ay önce Şikayet Et
    motor sagdan ara yoldan çıkıyor araç caddede ilerliyor ondan sonra suçlu bu motorlar herkesin başına bela yırtık dondan çıkar gibi çıkıyorlar
    Cevapla
  • Kartal 9 ay önce Şikayet Et
    Herkes kendi kurallarını uyguladığından kazalar kaçınılmaz oluyo motorcu arkadaşlara sesleniyoruz piskopot yapmayın
    Cevapla
  • MURAT 9 ay önce Şikayet Et
    Kimsede dememis ki bu 2 cocugun motosiklette ne isi var.Ben soylsyim.Cahillik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı