Başıboş köpek terörü bitmek bilmiyor! Küçük çocuğa dehşeti yaşattılar

Başıboş köpeklerin saldırdığı 13 yaşındaki çoçuk çok sayıda ısırık sonucu yaralandı. Bölgede daha önce 2 engellinin ayrı ayrı saldırılarda ciddi şekilde yaralandığı belirtildi.

GİRİŞ 26.07.2023 11:43 GÜNCELLEME 26.07.2023 11:54
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Türkiye’nin her yerinden başıboş köpek saldırısı haberleri gelmeye devam ediyor.

Ankara’nın merkez Yenimahalle ilçesi Turgut Özal mahallesinde 13 yaşındaki bir çocuk başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Başıboş Köpek Sorunu Twitter hesabından paylaşılan bilgilere göre, 21 Temmuz Cuma günü akşam saatlerinde halı sahadan dönen 13 yaşındaki çocuğun etrafını 9-10 tane başıboş köpek sardı. Köpek saldırısı sonucu küçük çok sayıda yara aldı.

DAHA ÖNCE DE 2 ENGELLİYİ YARALANMIŞ

Aynı mahallede daha önce de 2 engelli vatandaşın yaralandığı ve sürekli bölgede saldırı yaşandığı öğrenildi.

Başıboş köpek sorunu öyle bir noktaya geldi ki... Son rakamlar şoke etti!Başıboş köpek sorunu öyle bir noktaya geldi ki... Son rakamlar şoke etti!

Başıboş köpeklerden bulaşan sinsi hastalık 8,8 kat arttı! Kuduz gibi ölümcülBaşıboş köpeklerden bulaşan sinsi hastalık 8,8 kat arttı! Kuduz gibi ölümcül

Avrupa, başıboşluğu böyle ortadan kaldırdı! Batı'dan 'Sokak Hayvanları Günü' ikiyüzlülüğü!Avrupa, başıboşluğu böyle ortadan kaldırdı! Batı'dan 'Sokak Hayvanları Günü' ikiyüzlülüğü!

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 50
  • Hadsiz 9 ay önce Şikayet Et
    Siz köpek taparlarin tirnagi olamassiniz kudurun bakalim nereye kadar
    Cevapla
  • Tarsuslu 9 ay önce Şikayet Et
    Ata yorumcu dini agzina alma sizlerde din iman vicdan merhamet yok zaten dilerim hepiniz Allah dan bulun
    Cevapla
  • Adanalı 9 ay önce Şikayet Et
    Eline bir tas su ile bir avuç mama alan hayvansever bozuntuları , saldırıya uğrayan insanların hastane masrafları ve yaşadıkları travma için tazminat cezaları ödeyecekleri yasal düzenlemeler yapılsın Avrupa'nın en geri kalmış ülkesinde bile başıboş bir tane kedi ya da köpek bulamazsınız . Hatta Bulgaristan'da başıboş köpeklerin çevreye tehlike yaratmaması için vurulması serbesttir.
    Cevapla
  • neşe 9 ay önce Şikayet Et
    Bu haberi gündeme taşıyan basın mensuplarından Allah c.c. razı olsun. sizin sayenizde köpek taparlar da bir nebze insafa gelir belki..
    Cevapla
  • Adil 9 ay önce Şikayet Et
    Yazık yaw, el insaf.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'yı sel aldı! Cadde ve sokaklar göle döndü
Başkan Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmasını masum bulmuyorum