Rize'deki korkunç cinayette bir acı haber daha! Ev sahibi, kiracısını öldürmüştü!

Rize'de, kiracı ile ev sahibi anlaşmazlığı nedeniyle ev sahibi Mücahit Kazancı (29) tarafından bıçaklanan Hali İbrahim Ak’ın (26) ardından, olayda yine bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Sedat Semavi Sarı (24) da hayatını kaybetti.

Rize'deki korkunç cinayette bir acı haber daha! Ev sahibi, kiracısını öldürmüştü!
Rize'deki korkunç cinayette bir acı haber daha! Ev sahibi, kiracısını öldürmüştü!
GİRİŞ 06.08.2023 19:40 GÜNCELLEME 06.08.2023 19:40
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Olay, 24 Temmuz’da Paşakuyu Mahallesi'nde meydana geldi. Mücahit Kazancı, kira artışı yapmak istediği dairesi için kiracısının yeğeni Halil Ak ile buluştu.

KİRACI, EV SAHİBİ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

İddiaya göre kira artışını fazla bulan Ak, yanındaki arkadaşları Sedat Semavi Sarı ve Miraç B. (25) ile ev sahibi Kazancı arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mücahit Kazancı’nın bıçakla saldırdığı Halil Ak ve 2 arkadaşı, yaralandı. İhbarla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Rize'de korkunç cinayet: Ev sahibi, kiracıyı defalarca bıçaklayarak öldürdüRize'de korkunç cinayet: Ev sahibi, kiracıyı defalarca bıçaklayarak öldürdü

Şüpheli gözaltına alınırken, yaralılar ambulanslarla Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Boynundan bıçaklanan Halil Ak, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralanan Sedat Semavi Sarı, yoğun bakımda tedaviye alınırken, Miraç B. ise tedavisinin ardından taburcu edildi.

ÇIKARILDIĞI MAHKEMEDE TUTUKLANMIŞTI

Emniyetteki sorgusu tamamlanan Mücahit Kazancı adliyeye sevk edilip tutuklanırken, olay sonrasına ait görüntüler ortaya çıktı. Çevredeki binadan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alınan görüntüde; boğazından yaralanıp, yere düşen Halik Ak’a diğer yaralı 2 arkadaşının müdahalesi, elinde bıçakla sokak ortasında duran şüpheliyi de polislerin yakaladığı anlar yer aldı. Cinayet şüphelisi ev sahibi Kazancı, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

14 GÜNLÜK YAŞAM SAVAŞINI KAYBEDEREK VEFAT ETTİ

Ev sahibi Kazancı’nın bıçak darbeleriyle sırtından, göğsünden ve kolundan ağır yaralanan Sedat Semavi Sarı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Sarı burada yapılan tüm müdahalelere rağmen 14 günlük yaşam mücadelesini kaybederken, kiracı ev sahibi anlaşmazlığında ölü sayısı 2’ye yükseldi. 

KAYNAK: DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 65
  • Vatan 8 ay önce Şikayet Et
    Yetkililer ve devletimiz hala neyi bekliyor onu anlamıyorum.Hükümet acil olarak belediyelere talimat gönderip,her ilin bölge bölge kira raiç bedeli çıkarması lazım ve onun üstünde kiralayan olursa da hak ettiği cezayı vermesi lazım.Bundan başka çözüm olmaz, herkes kafasına göre kiralıyor, aynı mahallede kiralık eve kimi 5, kimi 7, kimi 10, kimi 12 bin TL kira istiyor, ACİL ÇÖZÜM
    Cevapla
  • hafız 8 ay önce Şikayet Et
    toplumu birbirine kırdıran münafıklar
    Cevapla
  • Bozkurt 8 ay önce Şikayet Et
    Yüce Allah bu milletin üzerinden bu laneti kaldırsın inşallah en ufak şeylerden bile gözü dönüp katil olmaktan hoşgörüyü kaybetmekten İslamı imanı kaybetmekten Rabbim muhafaza eylesin bu milleti kurtarsın
    Cevapla
  • Önce merhamet 8 ay önce Şikayet Et
    Kaldırmaz niye kaldırsın insan oglu önce merhamet etmeyi Allaha karşı gelmemeyi öğrensin
    Cevapla
  • insanoğlu 8 ay önce Şikayet Et
    Bu ülkede kadın cinayetlerinden sonra şimdide ev sahibi kiracı cinayetleri eklendi. Devlet ise sadece seyrediyor.
    Cevapla
  • Boru Değil ! 8 ay önce Şikayet Et
    Eeeee ! Olacak o kadar... Türkiye Yüzyılı bu...
    Cevapla
  • atilla 8 ay önce Şikayet Et
    idam sart
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik