3 yaşındaki çocuğun cansız bedeni sulama kanalında bulundu

Erzurum'un Aziziye ilçesine bağlı Alaca Mahallesi'nde kaybolan 3 yaşındaki Faris Çoruh'un cansız bedeni mahallenin sulama kanalında bulundu.

3 yaşındaki çocuğun cansız bedeni sulama kanalında bulundu
3 yaşındaki çocuğun cansız bedeni sulama kanalında bulundu
GİRİŞ 15.08.2023 09:39 GÜNCELLEME 15.08.2023 09:39

Erzurum'da, Sema ve Musa Çoruh çiftinin oğulları olan 3 yaşındaki Faris’in kaybolduğu anlaşılınca jandarma ekiplerine haber verildi.

SULAMA KANALINDA ÖLÜ BULUNDU

Jandarma ekipleri ve köylüler mahallenin her yerinde aradıkları talihsiz küçük çocuğu, sulama kanalında cansız şekilde buldular.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Çocuğun ailesi ve yakınlarına yasa boğan olayla ilgili inceleme ve soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: İHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yüksek İstişare Kurulu toplantısında "anayasa" ele alındı
Bakan Yerlikaya: 1 Mayıs'ta 226 kişi gözaltına alındı