Yozgat'tan acı haber: Liseli Nazik canından oldu!

Yozgat'ta okuldan çıkan 15 yaşındaki Nazik Nur İbiş, yolun karşısına geçmek isterken arabanın altında kaldı. Talihsiz kız kaldırıldığı hastaneden can verirken sürücünün ehliyetinin olmadığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 19.09.2023 09:28 GÜNCELLEME 19.09.2023 10:26
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Yozgat’ta yolun karşısına geçmeye çalışan liseli kıza otomobil çarptı. İhbar üzerine hastaneye kaldırılan talihsiz kız kurtarılamadı. Kaza, Atatürk yolu Cemil Çiçek Bulvarı üzerinde bulunan Bilim Teknik Koleji önünde yaşandı.

EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ LİSELİ KIZI HAYATTAN KOPARDI

Okul çıkışı yolun karşı tarafına geçmek isteyen lise 2. sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Nazik Nur İbiş'e ehliyetsiz sürücü E.B. (17) idaresindeki otomobil çarpıp kaçtı. Çarpmanın etkisi ile kazada ağır yaralanan öğrenci, kaldırıldığı Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olay yerinden kaçan ehliyetsiz sürücü emniyet ekiplerince yakalanırken kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Mehmet 7 ay önce Şikayet Et
    Savcılar, Maçta hızlı koşan Uzman çavuşları tutuklamaya devam etsinler. IYI Savcılar, IYI Hakimler, özellikle de eşi "Doktor" olanlar.
    Cevapla
  • hakan 7 ay önce Şikayet Et
    bu cocuk simdi idam edilmeli edilmemeli? nasil bir ceza alacak? ömür boyu trafikten men edilsin yada en az 20 yil
    Cevapla
  • Selanikli 7 ay önce Şikayet Et
    Bu cani katili bu T.C EZİP GEBERTMEZSE yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Yorumcu 7 ay önce Şikayet Et
    Nice Güzellikler varki Toprak Olmadı Rabb'im Hepimizi Affeylesin Kardeşimizin Mekanı Cennet Makamı Ali Olsun Rabb'imiz Rahmeti İle Muamele Eylesin Zira başka tutunacağımız hiç bir şey yok
    Cevapla
  • ALİ 7 ay önce Şikayet Et
    Bu ülkede herhangi bir manada kendimi güvende hissetmiyorum
    Cevapla
  • Emn 7 ay önce Şikayet Et
    Yorumlara hak vererek, alo ya benim çocuk sizde mahsur kalmış. Ne demek abi hemen halledelim. Alo ben milletvekili, bakan, savcı, emniyet müdürü vs vs. Polis nasıl görev yapsın. Tutsa da salacak çaresiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kuruyemiş haritası belli oldu! İşte en çok tüketilenler...
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü