Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü

Beşiktaş'ta iddiaya göre, aks kıran hafif ticari otomobil, karşı şeride geçerek zincirleme kazaya neden oldu. Lüks Maserati otomobilin aralarında bulunduğu 8 aracın karıştığı kazada 8 kişi hafif yaralandı.

GİRİŞ 28.04.2024 12:33 GÜNCELLEME 28.04.2024 14:09
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre, olay, Levent Büyükdere Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre, Beşiktaş istikametine seyreden 34 CYR 227 plakalı hafif ticari araç, aks kırması sonucu sürücünün kontrolünden çıktı.

Bariyerleri aşarak karşı şeride geçen araç, ortalığı savaş alanına çevirdi. Akan trafikte otomobillere çarpan hafif ticari araç, 2 otomobilin üzerine asılı kaldı. 8 aracın karıştığı zincirleme kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi yaralandı.

Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. 6 kişi olay yerinde sağlık ekiplerince tedavi edilirken, 2 kişi ise hastaneye kaldırıldı.

Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları sürüyor.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Masarati aks kirmiş heh yavaş git az bir
    Cevapla
  • Vatandaş 2 hafta önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun Allah herkesi kazadan beladan korusun
    Cevapla
  • Resmi 2 hafta önce Şikayet Et
    Hersey Güzel olacak. Üzülmeyin.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 hafta önce Şikayet Et
    Şu büyük şehirleri trafiği akıllı şehirlere dönüştürün, trafikte hata yapana yapay zeka ile cezalar kesin ,adreslerine banka hesaplarına kredi kartlarına vs.anında borç bildirin, yazın...Başka türlü akıllanmaz insanlar...
    Cevapla
  • Mehmet 2 hafta önce Şikayet Et
    Aks kıran taşıt,muayeneden nasıl geçti?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
100 milyar TL’lik tasarruf paketi için geri sayım! Vatandaşa nasıl yansır?
AVM'de korkunç yangın! Bin 348 dükkan küle döndü