Adana’da ‘Şirinler’e operasyon!

Adana'da ‘Şirinler’ adıyla bilinen silahlı suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 15 şüpheliden 8'i tutuklandı, 7 kişi ise adli kontrolle serbest kaldı.

GİRİŞ 23.09.2023 09:56 GÜNCELLEME 23.09.2023 13:21
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, teknik ve fiziki takiple kentte ‘Şirinler’ çetesi olarak bilinen çıkar amaçlı silahlı suç örgütüne üye 15 kişiyi tespit etti. Savcılığın, şüpheliler hakkında gözaltı kararı vermesinin ardından, kentte 6 esnafı tehditle haraca bağladığı, nitelikli yağma, silahlı yaralama ve tefecilik suçlarını işlediği belirlenen çeteye yönelik operasyon düzenlendi. 20 adrese eş zamanlı baskın yapan ekipler, 15 şüpheliyi gözaltına aldı. Adreslerde yapılan aramalarda ruhsatsız 10 tabanca, 12 av tüfeği, 307 mermi, 60 uyuşturucu hap ile dinleme cihazı dedektörü ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 8'i tutuklandı, 7 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Mesken Sahibi 7 ay önce Şikayet Et
    Alayını tek tek imha etmesi lazım devletin. Yoksa bu tipler bitmez.
    Cevapla
  • Bağımsız 7 ay önce Şikayet Et
    Nerde ne kadar bu tür oluşum varsa başı ezilmedikçe büyüyemeyiz.
    Cevapla
  • Yolcu... 7 ay önce Şikayet Et
    Şirin babayı da yakalayın
    Cevapla
  • Cafer 7 ay önce Şikayet Et
    Nasıl Bi şirinler miş yıllar dır bitmediler
    Cevapla
  • seyid 7 ay önce Şikayet Et
    Var ol,İçişleri bakanım...Vatansever yöneticilerle bu ülke ebediyen var olacaktır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail bunu konuşuyor! Ordu ve Netanyahu karşı karşıya
Fide dağıtımında 5 bin kişi, kuyruk oluşturdu