Devleti 'zeytin sıkma tesisi' diye kandırmıştı... Soyer, kaçak villasını satışa çıkardı!

CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi İzmir Köy-Koop Birliği Başkanı Neptün Soyer, zeytinliğe inşa ettiği kaçak villalarını satışa çıkardı.

GİRİŞ 30.09.2023 21:11 GÜNCELLEME 01.10.2023 11:07
Bu Habere 133 Yorum Yapılmış

CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi İzmir Köy-Koop Birliği Başkanı Neptün Soyer’in Seferihisar Ulamış’taki zeytinliklere 'sıkma ve işleme tesisi ile sulama havuzu yaptırma' izni alarak kaçak villa yaptığı ortaya çıkmıştı.

SATIŞA ÇIKARDI

Telegram Haber’de yer alan habere göre; CHP’li Soyer, 'kaçak' bir şekilde zeytinliğe diktiği 'havuzlu villa' ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.  

CHP’li Tunç Soyer’in zeytin sıkma tesisi’ diyerek izin alarak inşa ettiği kaçak villayı satışa çıkardığı öğrenildi.

Sirtaki ve rakı keyfi! Tunç Soyer, İzmir'in Kurtuluş Günü öncesi bakın nerede ortaya çıktıSirtaki ve rakı keyfi! Tunç Soyer, İzmir'in Kurtuluş Günü öncesi bakın nerede ortaya çıktı

YIKIM YAZISI GÖNDERİLDİ, CHP’Lİ BELEDİYE UYGULAMADI

Yeni Asır'ın haberine göre; 2021 yılında İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yaptığı inceleme sonrası 455 TL idari para cezası kesmişti. Soyer çiftinin bu parayı ödediği öğrenilirken, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü kaçak yapılan yerlerin 3 ay içinde yıkılması için CHP'li Seferihisar Belediyesi’ne yazı göndermişti.

Ancak CHP’li Seferihisar Belediyesi, yıkım kararına rağmen kaçak yapılar için aradan geçen bunca zamana rağmen hiçbir işlem yapmadı. CHP’li belediyenin gönderilen yazıya cevap da vermediği öne sürüldü.

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 133
  • Kızılelma 6 ay önce Şikayet Et
    O Kaçak villa Derhal Yıkılsın.Haksızlık bu haksızlık.
    Cevapla
  • Bozkurt 6 ay önce Şikayet Et
    Şimdiye kadar görevini yapmayanlar hakkında işlem yapılsın Soyer seçilemeyeceğini anladı bence eldekini çıkarmaya çalışıyor Bence hemen yıkın elindeki hiç olsun
    Cevapla
  • Hakan 6 ay önce Şikayet Et
    455 TL bu devlet ayakta duramaz vallaha duramaz billahi durmaz zulüm aldı başını gitti, bir kırmızı ışık ihlali 1000 TL kaçak villa 455 TL olmaz olmaz
    Cevapla
  • naci05 6 ay önce Şikayet Et
    Belkide yalan haber.. Hani satış ilanı?
    Cevapla
  • Aytek 6 ay önce Şikayet Et
    Hırsızları hemen derdest edin ve öttürün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasında kritik görüşme!
Troller insanlıktan çıktı: İBB çukurunda ölen çocuk için Ekşi Sözlük'te iğrenç yorumlar