Başakşehir’de güzellik merkezine silahlı saldırı

İstanbul Başakşehir'de motosikletli 2 kişi, bir güzellik merkezine silahla ateş açtı. Olayda iş yerinde maddi hasar meydana gelirken, yaralanan olmadı.

Başakşehir’de güzellik merkezine silahlı saldırı
Başakşehir’de güzellik merkezine silahlı saldırı
GİRİŞ 01.10.2023 16:22 GÜNCELLEME 01.10.2023 16:22

Başakşehir'de, 2 şüphelinin silahla ateş ettiği güzellik merkezinde hasar meydana geldi.

Bahçeşehir 1. Kısım Doğa Parkı'nda bulunan güzellik merkezine gelen motosikletli 2 şüpheli, iş yerine silahla ateş açtı. Camına 5 kurşun isabet eden güzellik merkezinde hasar oluştu.

Firma sahibi Banu Parlak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, iş yerine saat 02.00 ve 05.00 olmak üzere iki ayrı silahlı saldırı düzenlendiğini belirterek, olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntülerini paylaştı.

Emniyet ekipleri olay yerinde inceleme yaptı, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe'den Fransa'da büyük zafer!
Avrupa'yı sallayan Türkiye açıklaması: Kendimizi bir Türk milleti olarak görüyoruz