Çukurova Belediye Başkanı'nın kızının güzellik salonuna silahlı saldırı

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in kızının güzellik merkezine silahlı saldırı düzenlendi. Dükkana ve diğer iş yerlerine 14 kurşunun isabet ettiği olayda can kaybı ya da yaralanma olmadı.

GİRİŞ 06.10.2023 14:06 GÜNCELLEME 06.10.2023 14:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, saat 10.00 sıralarında Çukurova ilçesi 100'üncü Yıl Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Bulvarı'ndaki bir iş merkezinde meydana geldi. Kimliği belirsiz motosikletli bir kişi, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in kızı Melike Çetin Aykal'ın güzellik merkezine tabancayla kurşun yağdırdı. Şüpheli kaçarken, iş yerinin camlarına 7 kurşun isabet etti. Binadaki diğer iş yerlerine de 7 kurşun isabet ederken, can kaybı veya yaralama yaşanmadı.

Büyük paniğe neden olan saldırı sırasında iş yerlerinde bulunanlar, binayı koşarak terk etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, inceleme yaptı. Olay yerinde 15 boş kovan ele geçirilirken, polis şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • çağrıbey 6 ay önce Şikayet Et
    sıkıntı neymiş bir insanın güzellik merkezi ile ne işi olur hizmeti mi beğenmedi acaba
    Cevapla
  • Cenk 6 ay önce Şikayet Et
    Adana’dan pis kokular çıkıyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
1. Lig'de kritik hafta! 9 maç aynı saatte | CANLI
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak