Tunceli’de teröristlerin inlerine girildi

Tunceli’de düzenlenen Şehit Jandarma Er Burhan Yalçın Operasyonu'nda teröristlere ait 2 sığınak imha edildi.

GİRİŞ 06.10.2023 23:07 GÜNCELLEME 07.10.2023 10:40
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Tunceli Valiliğinden yapılan açılamada, İl Jandarma Komutanlığınca Pülümür ilçesi Dereyayla bölgesinde gerçekleştirilen Şehit Jandarma Er Burhan Yalçın Operasyonu'nda, 2 sığınak tespit edildi.

Yapılan aramalarda, çok sayıda fişek, örgütsel doküman, teknik malzeme ve yaşam malzemesi ele geçirildi. Bölgede operasyonların devam ettiği kaydedildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • eren 6 ay önce Şikayet Et
    Tunceli ye dikkat !!!!!..................
    Cevapla
  • Ali 6 ay önce Şikayet Et
    Tuncelide terrör yapanlar yerli degil. Bu sehrin ismini kötülemek icin Güney Dogu dan gelen gercek PKK ci ve Fetöcü Kürtler. Tunceli sola oy veriyorsa ,bu onlarin Kürt olmasini ortaya koymaz. Tunceli halkinin toprak meselesi ve bayrak sorununun olmadigini burada belirtelim... Birakin Tunceliyi ,kendinize baska günah kecisi arayin.Tunceliden daga cikani duymadim. Tunceli okur ve yazar.
    Cevapla
  • ERHAN 6 ay önce Şikayet Et
    hdpkk chp ip görsünler bunları.bunlar ve gizli aşıkar destekçileri yok olana kadar anadolumuz da mücadele edecek gönül erleri var inşallah.
    Cevapla
  • ... 6 ay önce Şikayet Et
    Halâ sığınak mı var Tunceli de. O zaman buralarda barınan birileri de var. Bunlar bitirilsin artık
    Cevapla
  • metin 6 ay önce Şikayet Et
    Tunceli Ermeni Yuvası,Devlete Hep Düşmanlar,İslama Düşmanlar Anlıyacağınız Bu Kinleri Sürekli Diridir. Ben Karakoçanlıyım Bir Tuncelili Bu Yazıyı Okursa Bu Yazıyı Yazan Türk Değil Kürt Kökenli Biri Yazdığını Bilsin!!!
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Tunceli şu an Türkiye de yaşayan ve Ben Türküm diyenlerden daha fazla ORJİNAL TÜRK lerin yaşadığı bir yurttur. Ama coğrafya insanları etkiliyor; o kadar ters kompartıman insanı Anksiyete/asi isyankar psikolojik bir durum, yapıyor. Tamm mı HEVAL.
    Cevapla
  • bir deli 6 ay önce Şikayet Et
    devletin bütün hizmetleri de buralara yapılıyor oy vermeyene hizmet var oy verene hizmet yok 22 yıldır verdiğimiz oylar haram olsun haklarımızı helal etmiyoruz
    Cevapla
  • Vatandas 6 ay önce Şikayet Et
    Ne alaka!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’