Başakşehir Belediye Başkanı Kartoğlu'nun annesi vefat etti

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu'nun annesi Fadime Kartoğlu, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

GİRİŞ 08.10.2023 10:01 GÜNCELLEME 08.10.2023 11:30
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu'nun annesi Fadime Kartoğlu, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Bir süredir Alzheimer tedavisi gördüğü öğrenilen 83 yaşındaki Kartoğlu, kaldırıldığı hastanede çoklu organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi.

Kartoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Benim için karşılıksız sevginin adı oldu annem. Merhametiyle, şefkatiyle bizi gözünden sakındı hep. Bugün, canım annem Fadime Kartoğlu Rabb'imize kavuştu. Mekanı cennet olsun. Cenazesini bugün öğlen namazına müteakip Küçükçekmece Akşemsettin Camisi'nden kaldıracağız. Tüm dostlarımızdan annem için bir Fatiha okumasını rica ediyorum." ifadelerini kullandı.

Fadime Kartoğlu'nun cenazesi, Sakarya'nın Erenler ilçesinde toprağa verilecek.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Mehmet Doğan 6 ay önce Şikayet Et
    Rabbim, Annemize rahmet ve merhametiyle muamele eylesin.
    Cevapla
  • Recep IŞIK 6 ay önce Şikayet Et
    Fadime KARTOĞLU annemize Yüce Yaratandan rahmet ve merhamet,kederli ailesi eş dost akraba ve sevenlerine BAŞSAĞLIĞI,SABIR ve METANET diler,merhume annemizin ruhu ŞAD,toprağı NUR,mekanı FİRDEVS CENNETİ(CENNETİN EN ÜST VE ORTA YERİ)olsun der taziyelerimi iletirim.Sevgili başkanımın da başı sağ olsun.
    Cevapla
  • Hamdi 6 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
    Cevapla
  • Vuslat 6 ay önce Şikayet Et
    Allah-u te'ala rahmet eylesin.Kabri pir nur,mekani cennet olsun.Sevenlerine sabırlar ,ecirler ihsan eylesin.Hiç tanimadiğimiz bir insan için gözden yaş aktı ise ... Bu boşuna değildir.Başimiz sağolsun.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar