Taksi ile motosiklet çarpıştı: Çok sayıda yaralı var

Bursa'da hamile kadın ve yakınlarını hastaneye yetiştirmek için hızla ilerleyen ticari taksi, motosiklete çarptı. Savrulan otomobil orta refüje dalarken, motosiklet sürücüsü ise metrelerce savruldu. Feci kazada 1’i ağır 6 kişi yaralandı.

Taksi ile motosiklet çarpıştı: Çok sayıda yaralı var
Taksi ile motosiklet çarpıştı: Çok sayıda yaralı var
GİRİŞ 02.11.2023 00:48 GÜNCELLEME 02.11.2023 00:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kaza saat 22.00 sıralarında Bursa'nın Yıldırım ilçesinde meydana geldi. Hamile kadın ve yakınlarını Yeşilyayla’dan alan taksi şoförü Muharrem Avcı idaresindeki 16 T 0723 plakalı taksi Yüksek İhtisas Hastanesine doğru yola çıktı.

Ortabağlar Mahallesi Mimar Sinan Caddesi'nde, hamile kadını yetiştirmek isteyen taksi şoförü hızla ilerlerken Muhammed Abdu'nun kullandığı 16 MB 8777 plakalı motosikletle çarpıştı. Motosiklet savrulurken, taksi ise refüjdeki aydınlatma direğine çarptı.

Kazada sürücü Avcı ve taksideki 4 yolcu yaralanırken, 22 yaşındaki motosiklet sürücüsü ise metrelerce savruldu. İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

6 yaralı, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK: AA, İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    motorcular çok dengesiz grip aralara çıkıyorlar sağdan gitmeyi bi ogrenemediler hepsi artis
    Cevapla
  • Ahmet Akkaya 5 ay önce Şikayet Et
    Ey taksici sen ambulansmisin, hatalarinin bedelini odemissin.
    Cevapla
  • Trafikci 5 ay önce Şikayet Et
    Su araclari surerken manevra yapacaginiz zaman saginiza solunuza bi bakin adam gibi. Sinyalinizi verin. Kavsaklarda gecis ustunlugune gore hareket edin. Bilmiyorsaniz ogrenin, yayalara aslan gibi yol verin, sizin ananiz, bacinizda o yaya gecidinde olabilir. Adam olun biraz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri