İstanbul'da korkunç olay: Eşini ve 3 çocuğunu öldürdü

Beyoğlu'nda aile içinde çıkan tartışma katliamla sonuçlandı. Tartışmanın ardından eşini ve 3 çocuğunu silahla vurarak öldüren Özgür Nayman, aynı silahla kendini vurdu.

GİRİŞ 12.11.2023 22:22 GÜNCELLEME 13.11.2023 09:31
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Olay, saat 18.30 sıralarında Hacıahmet Mahallesi, Yokuşbaşı Sokak'ta bulunan 5 katlı binanın 3'üncü katında meydana geldi.

Bir süredir işsiz olan Özgür Nayman ile ailesi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından eşine ve 3 çocuğuna kurşun yağdıran Nayman, aynı silahla intihar girişiminde bulundu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.



Olay yerine gelen sağlık ekipleri, biri kadın 4 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı olan Nayman ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

KAYNAK: DHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 41
  • Cennet Burası 5 ay önce Şikayet Et
    Türkiye Yüzyılı'dan doyumsuz manzaralar...
    Cevapla
  • Adil 5 ay önce Şikayet Et
    Bu fitne ve sıkıntılı zamanda azgın Nefsten, Şeytandan, her türlü şerden ve fitneden sabırla Allah'a sığınmak lazım.
    Cevapla
  • teknık 5 ay önce Şikayet Et
    rusvet alıp verenler,ıhaleye fesat karıştıranlar,soru çalanlar,ozelde ve kamuda torpılle işe gırenler,devlet(hukumet,beledıyeler)gorevını layıkıyla yapmayanlar,devlet arazısıne konanlar,ulke kaynaklarını vatandaşımız yerıne yurtdışına ,goçmenlere verenler,herturlu ışte fesat yapanlar,ımara gore ,kurala gore ış yapmayarak,..vs yuzmılyarlarca usd zarara sokanlar burada sizin suçunuz varmı?
    Cevapla
  • Gurbetci 5 ay önce Şikayet Et
    Bence icimiizde hainler yiyeceklere birsey koyuyorlar insanlar bu hale geliyor arastirilmasi lazim sık sık olmaya basladi normal deyil
    Cevapla
  • adalet 5 ay önce Şikayet Et
    ulan terorist ıssızın ıslahı nerden buluyorsun. istanbul’da ismi yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!