Gaziantep'te suya bir indirim daha! Toplamda yüzde 37'ye ulaştı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GASKİ Genel Kurulu için toplanan mecliste, suda yüzde 10 indirime gitme kararı aldıklarını açıkladı.

Gaziantep'te suya bir indirim daha! Toplamda yüzde 37'ye ulaştı
Gaziantep'te suya bir indirim daha! Toplamda yüzde 37'ye ulaştı
GİRİŞ 13.11.2023 17:15 GÜNCELLEME 13.11.2023 17:17
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Dönem Toplantısı’nın Birinci Birleşimi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başkanlığında toplanan mecliste toplamda 49 madde görüşüldü.

TOPLAMDA YÜZDE 37 İNDİRİME GİDİLMİŞ OLDU

Meclis gündem toplantısı sonrası GASKİ Genel Kurulu 2’nci Olağan Toplantısı’nın Birinci Birleşimi’ne geçildi. Birleşimin ana konusu içme suyunda yapılacak indirim oldu. Bu bağlamda daha önce yüzde 27 oranında indirimin yapıldığı suda, yüzde 10’luk bir indirim daha yapılacağı müjdelendi.

DÜZTEPE’YE GENÇLİK MERKEZİ YAPILACAK

Mecliste, Büyükşehir Belediyesi ile 6 Şubat Dayanışma Derneği ortaklığında Düztepe’ye yapılması planlanan gençlik merkezi meclis üyelerinin de oylarıyla karara bağlandı. 2024 yılının şubat ayında faaliyete geçmesinin hedeflendiği gençlik merkezi öğrencilere etüt ve birçok farklı branşta eğitim imkânı sağlayacak.

Başkan Fatma Şahin ilgili maddeye ilişkin yaptığı açıklamada, gençlik merkezinin yapımına maddi destek sağlayan yurt dışından birçok gönüllünün de ortak olduğunu belirterek, “Bu sürecin başlatılasında 6 Şubat Dayanışma Derneği’nin gençlik merkezinin ismi konusunda bizlerden bir talebi oldu. Bu doğrultuda merkezin isminin 6 Şubat olmasında karar kıldık” diye konuştu.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • 27 yılmaz 5 ay önce Şikayet Et
    Gelen faturadan belli indirimli bindirimmi
    Cevapla
  • Ersan 5 ay önce Şikayet Et
    Sayın başkan yanlış yapıyorsunuz İstanbul başkanı gibi zam yapınki kıymetiniz artsın insanoğlu iyiliğe ihanetle karşılık veriyor İmamoğlu başkan seçilirken siz başkanlığa elvada diyebilirsiniz İstanbul halkı nankör o kadar hizmete karşı gittiler imamoğlunu seçtiler
    Cevapla
  • Memik 5 ay önce Şikayet Et
    Trol
    Cevapla
  • Nuri 5 ay önce Şikayet Et
    Yalan söylüyorlar üyle bişey yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri